Hem / Action Aid International Sweden

Lavendla Juridik i samarbete med

Action Aid

Som givare hos Action Aid får du reducerade fasta priser på juridiska dokument. Lavendlas jurister hjälper dig personligen och ser till så att allt blir juridiskt korrekt utifrån din specifika situation. Erbjudandet gäller enklare juridiska dokument.

Fasta priser för dig

Lavendla erbjuder dig som medlem av Action Aid enklare, juridiska dokument* till ett pris av 1 495 kr för det första dokumentet och därefter reducerat pris, 995 kr per ytterligare dokument. I priset ingår även ett första inledande samtal med Lavendlas jurist. Se exempel nedan på vanliga dokument:


  • Framtidsfullmakt: 1 495 kr
  • Testamente: 1 495 kr
  • Äktenskapsförord: 1 495 kr
  • Samboavtal: 1 495 kr
  • Gåvobrev: 1 495 kr

OBS. För att du ska erhålla dessa priser, krävs att du skriver “Action Aid” i kontaktformuläret.

*Definitionen av vad ett enklare juridiskt dokument är kan förklaras med att dokumentet ska kunna upprättas efter det inledande samtalet med Lavendlas jurist. Om ytterligare konsultation och rådgivning behövs eller om du vill ha hjälp med bevittning kommer du och juristen överens om kostnaden för det juridiska dokumentet.

Våra jurister säger

Catharina Looft

Varje person och situation är unik. Ta reda på vad som gäller för dig och planera för framtiden. Det ger dig trygghet.

Erica Seger

Se till att ha en klar bild om vad du önskar för slutresultat, så ser jag till att ordna så att du hamnar där juridiskt.

Marjan Pourhassan

Jag brinner för att arbeta med människor och finna innovativa juridiska lösningar som på bästa sätt tillfredsställer kundens behov.

Här finns Lavendla

Du hittar all juridisk rådgivning på samma plats – nära dig.