0771 - 22 21 21 Öppet dygnet runt
Hem / Allhelgonahelgen 2021

Allhelgonahelgen 2021

Nu på lördag 6 nov infaller Allhelgonadagen. Det är dagen då vi ägnar en extra stund åt att minnas de som inte längre är med oss. På Lavendlas minnessidor tänder du enkelt ett ljus och skriver en hälsning för att visa din omtanke. För varje hälsning skänker Lavendla 5 kr till organisationen Min Stora Dag, som arbetar med att förverkliga sjuka barns önskningar.

Minns tillsammans

Allhelgonahelgen är en högtid där många anhöriga besöker gravplatsen och tänder ljus för att minnas och hedra saknade släktingar och vänner. Vi på Lavendla vill göra det enkelt för dig och förstår att du kanske inte hinner besöka alla gravplatser som du önskar.

För att underlätta för dig har vi därför skapat våra minnessidor där du enkelt kan dela med sig av dina minnen och tankar kring. Vi har senaste åren sett hur den digitala minnessidan ökat i emotionell betydelse för många. Det fyller en allt viktigare funktion och skapar en närvaro under dygnets alla timmar, året runt.


Skriv en hälsning – Tänd ett ljus

På minnessidorna återupplever vi de fina minnen vi har tillsammans. Välj själv hur du vill minnas. Skriv en hälsning, tänd ett ljus eller ladda upp en bild eller film. Det finns inget rätt eller fel.


Till förmån för Min Stora Dag

Nu under allhelgonahelgen, 6-7 november, vill vi göra något fint av detta, tillsammans. Vi på Lavendla brinner för det viktiga arbetet som organisationen Min Stora Dag utför – att uppfylla önskningar och skapa glädjefyllda upplevelser för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Under allhelgonahelgen skänker vi därför 5 kr till Min Stora Dag för varje hälsning som skrivs på våra minnessidor.

Skrivet av Charlie