rådgivning

Vi gör det svåra lättare

Lavendla Begravningsbyrå Hammarö

Kontakta oss

Lavendla Begravningsbyrå Hammarö

Välkommen till oss på Lavendla Begravningsbyrå Hammarö. Vi vet att det kan vara jobbigt att ordna begravning i en tid av stor sorg. Vi tycker därför det är viktigt att man i en trygg miljö har möjlighet att gå igenom de alternativ som finns, utan att känna tidspress. Därför har vi gjort det möjligt att, i lugn och ro, planera och boka begravningen online hemifrån, utöver möjligheten till ett hembesök hemma hos er eller annan plats där ni vill träffa oss. Ingen tidspress och ingen oro för att uttrycka sorg inför främmande människor.

Om du hellre önskar, tar vi emot er på telefon och hjälper er genom beställningen. Hos oss på Lavendla Begravningsbyrå Hammarö finns inga dumma frågor. Välkommen att kontakta oss när ni behöver vår hjälp.

Vi hjälper dig med begravning i Hammarö

Kontakta oss

Ring oss på 054-20 33 569 eller skicka in dina uppgifter, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare direkt. Vi återkommer för att bekräfta tid och plats. Om du önskar kan du välja din personliga begravningsrådgivare här nedanför.

Om Lavendla begravningsbyrå Hammarö

Lavendla begravningsbyrå i Hammarö hjälper er med allt det praktiska kring begravningen. Kontakta oss idag för kostnadsfri rådgivning. Våra rådgivare finns i hela landet och gör sitt bästa för att erbjuda tider som passar dig i din vardag. Många vill ses eller prata på kvällen, när barnen lagt sig eller på helgen när vardagen är på paus. Vill du mötas i person är det inte vår adress som är i centrum, utan din.

Vi vet hur pass turbulent och krävande det kan vara att mista en anhörig, som följd gör vi allt vi kan för att passa in i just ditt livspussel. På så vis kan vi göra det svåra lite lättare.

Olika begravningstyper

De olika momenten i begravningen präglas av såväl religionen som av lokala traditioner. Lavendla har stor erfarenhet av alla typer av begravningar och vi ordnar den typ av begravning du önskar.

Kyrklig begravning i Hammarö

Det två stycken kyrkor på Hammarö som vi har förrättningar i – Hammarö kyrka och Skoghalls kyrka.

I bägge kyrkor och i kapellet finns bårtäcke.

De fasta begravningstiderna är på torsdagar och fredagar samt lördagar (ej under sommaren) för församlingsborna. Hammarö församling står även för en fri urna som Lavendla.

Läs mer Läs mindre

Borgerlig begravning i Hammarö

Lavendla begravningsbyrå hjälper er som önskar att ordna en minnesvärd borgerlig begravning, förslagsvis i Mariakapellet eller församlingshemmet Arken.

Läs mer Läs mindre

Begravningsplatser

Behöver ni hjälp med gravsättning så hjälper vi på Lavendla Begravningsbyrå självklart till. Följande gravplatser ligger i Skoghall: Norra kyrkogården, invid Hammarö kyrka, och Västra kyrkogården som är belägen mot Hammars udde (det är även här de flesta gravsättningar sker idag), samt Södra kyrkogården på Lövnäs.

I askgravlunden gravsätts askan i en sammetspåse, som är gratis för församlingsbor via Lavendla. Även minneslund finns.

Läs mer Läs mindre

Församlingshem

Församlingshem används normalt till minnesstunden efter en begravningsceremoni. Vid en borgerlig begravning används ibland ett församlingshemmet Arken som lokal.

Läs mer Läs mindre