rådgivning

Vi gör det svåra lättare

Lavendla Begravningsbyrå Hammarö

Kontakta oss

Lavendla Begravningsbyrå Hammarö

Välkommen till oss på Lavendla Begravningsbyrå Hammarö. Vi vet att det kan vara jobbigt att ordna begravning i en tid av stor sorg. Vi tycker därför det är viktigt att man i en trygg miljö har möjlighet att gå igenom de alternativ som finns, utan att känna tidspress. Därför har vi gjort det möjligt att, i lugn och ro, planera och boka begravningen online hemifrån, utöver möjligheten till ett hembesök hemma hos er eller annan plats där ni vill träffa oss. Ingen tidspress och ingen oro för att uttrycka sorg inför främmande människor.

Om du hellre önskar, tar vi emot er på telefon och hjälper er genom beställningen. Hos oss på Lavendla Begravningsbyrå Hammarö finns inga dumma frågor. Välkommen att kontakta oss när ni behöver vår hjälp.

Kontakta oss

Ring oss på 054-20 33 569 eller skicka in dina uppgifter, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare direkt. Vi återkommer för att bekräfta tid och plats. Om du önskar kan du välja din personliga begravningsrådgivare här nedanför.

Vi hjälper dig med begravning i Hammarö

Om Lavendla begravningsbyrå

Det är vårt uppdrag att förverkliga det avsked som du önskar. År av erfarenhet har lärt oss att lyhördhet kommer först, expertis och goda råd sen. Därför har vi byggt hela vår verksamhet runt dig som kund. Det är dina önskningar och förutsättningar som ligger till grund för vårt arbete.

Våra rådgivare uppmuntras erbjuda tider som passar dig i din vardag, vilket långt ifrån alltid är detsamma som kontorstider. Vi gör vi allt för att passa in i just ditt livspussel.

På så vis kan vi göra det svåra lite lättare.

Minnessidor i Hammarö

På minnessidorna kan du skriva en hälsning, skänka en gåva, köpa blommor med mera. Nedan visas ett urval av minnessidor i Hammarö

Visa minnessida
Visa minnessida
Visa minnessida

Olika begravningstyper

De olika momenten i begravningen präglas av såväl religionen som av lokala traditioner. Lavendla har stor erfarenhet av alla typer av begravningar och vi ordnar den typ av begravning du önskar.

Kyrklig begravning i Hammarö

Det två stycken kyrkor på Hammarö som vi har förrättningar i – Hammarö kyrka och Skoghalls kyrka.

I bägge kyrkor och i kapellet finns bårtäcke.

De fasta begravningstiderna är på torsdagar och fredagar samt lördagar (ej under sommaren) för församlingsborna. Hammarö församling står även för en fri urna som Lavendla.

Läs mer Läs mindre

Borgerlig begravning i Hammarö

Lavendla begravningsbyrå hjälper er som önskar att ordna en minnesvärd borgerlig begravning, förslagsvis i Mariakapellet eller församlingshemmet Arken.

Läs mer Läs mindre

Begravningsplatser

Behöver ni hjälp med gravsättning så hjälper vi på Lavendla Begravningsbyrå självklart till. Följande gravplatser ligger i Skoghall: Norra kyrkogården, invid Hammarö kyrka, och Västra kyrkogården som är belägen mot Hammars udde (det är även här de flesta gravsättningar sker idag), samt Södra kyrkogården på Lövnäs.

I askgravlunden gravsätts askan i en sammetspåse, som är gratis för församlingsbor via Lavendla. Även minneslund finns.

Läs mer Läs mindre

Församlingshem

Församlingshem används normalt till minnesstunden efter en begravningsceremoni. Vid en borgerlig begravning används ibland ett församlingshemmet Arken som lokal.

Läs mer Läs mindre