Lavendla Begravning & Juridik

Vi gör det svåra lättare

Lavendla Begravningsbyrå Södermanland

Kontakta oss

Engagerad och personlig begravningsbyrå i Södermanland

Välkommen till Lavendla Begravningsbyrå Södermanland! För oss är det viktigt att du som anhörig kan planera och boka begravningen i en miljö där du känner dig trygg och bekväm. För många innebär det att boka hemma. Därför har vi skapat en lättförstådd webbtjänst som låter dig göra just det. Om du inte känner att du kan göra klart allt på en gång är det ingen fara. Bara spara det du gjort dittills, ta en paus och återkom senare. På så sätt kan du prata ihop dig med resten av familjen utan stress och planera tillsammans med släkt och vänner som inte bor nära. Givetvis finns till hands på mer traditionella sätt också, antingen genom ett telefonmöte eller genom ett hembesök av er personliga rådgivare.

När beställningen skickas in till oss hör en av våra erfarna rådgivare av sig för att stämma av och gå igenom planeringen tillsammans med dig. På så sätt kompletteras den praktiska webbtjänsten med personlig kontakt, för att säkerställa att allt blir som du tänkt dig. För dig som känner dig mer bekväm med att få hjälp från rådgivare från start finns självklart bokning över telefon tillgängligt. Ring till oss, så hjälper vi dig.

Vackra begravningar i Södermanland

Vårt mål är att hjälpa anhöriga genom att skapa vackra avsked. Oavsett om du vill ha begravningen i en kyrka med präst eller med en borgerlig officiant i ett begravningskapell ser vi till att det blir ett fint och personligt tillfälle. Kanske vill du inte ha en ceremoni alls eller ordna den enligt en annan religion? Självklart hjälper vi dig med det också. Tveka inte att ta upp specifika önskemål med oss, vi försöker i största möjliga mån uppfylla alla önskemål. Hos oss är inget uppdrag för litet eller för stort och det finns inga dumma frågor.

Med Lavendla Begravningsbyrå kan du planera och boka begravningen enkelt och tryggt, på dina villkor. Vi är verksamma i hela Södermanland, från Eskilstuna i norr till Nyköping i söder. Hör av dig till oss med frågor och funderingar!

Läs gärna mer på våra lokala informationssidor: 

Eskilstuna, Flen, Gnesta, Katrineholm, Malmköping, Mariefred, Nyköping, Oxelösund, Strängnäs, Trosa, Vingåker

Kontakta oss

Ring oss på 016-551 24 22 eller skicka in dina uppgifter, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare direkt. Vi återkommer för att bekräfta tid och plats. Om du önskar kan du välja din personliga begravningsrådgivare här nedanför.

Vi hjälper dig med begravning i Södermanland

Om Lavendla begravningsbyrå

Det är vårt uppdrag att förverkliga det avsked som du önskar. År av erfarenhet har lärt oss att lyhördhet kommer först, expertis och goda råd sen. Därför har vi byggt hela vår verksamhet runt dig som kund. Det är dina önskningar och förutsättningar som ligger till grund för vårt arbete.

Våra rådgivare uppmuntras erbjuda tider som passar dig i din vardag, vilket långt ifrån alltid är detsamma som kontorstider. Vi gör vi allt för att passa in i just ditt livspussel.

På så vis kan vi göra det svåra lite lättare.

Olika begravningstyper

De olika momenten i begravningen präglas av såväl religionen som av lokala traditioner. Lavendla har stor erfarenhet av alla typer av begravningar och vi ordnar den typ av begravning du önskar.

Solister och officianter i Södermanland

Jennie Sparén

Jennie Sparén

Sångerska
Läs mer om Jennie

Vill du synas här? Kontakta oss