Lavendla Begravning & Juridik

Vi gör det svåra lättare

Begravningsbyrå Västra Götaland

Kontakta oss

Begravningsbyrå Västra Götaland
- Tryggt, enkelt och prisvärt med Lavendla

Välkommen till oss på Lavendla Begravningsbyrå i Västra Götaland - vi är begravningsbyrån som hjälper er att skapa ett vackert och minnesvärt avsked på ett bekvämt och prisvärt sätt.

Att planera och anordna en begravning i en tid av sorg och saknad kan av många uppfattas som mycket påfrestande och smärtsamt. Samtidigt som sorgen ska bearbetas är det många alternativ som ska ses över och flertalet viktiga beslut som ska fattas. Just därför har vi på Lavendla Begravningsbyrå gjort det möjligt att planera och boka begravningen online via vår hemsida. Vår onlinebokning gör det möjligt att planera och boka begravningen i lugn och ro hemifrån, helt utan tidspress och ni får även en mycket god kostnadsöversikt. Dessutom behöver ni aldrig oroa er för att behöva uttrycka sorg inför helt främmande människor. Så snart vi har tagit emot er bokning kontaktar vi er för att säkerställa så att allt blir precis som ni har tänkt er.Givetvis finns alltid möjligheten kvar att boka in ett hembesök av er personliga rådgivare. 

Läs gärna mer på våra lokala informationssidor nedan:

Ale, Alingsås, Angered, Bengtsfors, Bollebygd, Borås, Ed, Essunga, Falköping, Färgelanda, Grästorp, Gullspång, Göteborg, Götene, Herrljunga, Hjo, Hunnebostrand, Härryda, Hönö, Karlsborg, Kinna, Kungshamn, Kungälv, Lerum, Lidköping, Lysekil, Mariestad, Mellerud, Munkedal, Mölndal, Mölnlycke, Nossebro, Nödinge-Nol, Orust, Partille, Skara, Skene, Skärhamn, Skövde, Sotenäs, Stenungsund, Strömstad, Svenljunga, Sävedalen, Tanum, Tanumshede, Tibro, Tidaholm, Tjörn, Torslanda, Tranemo, Trollhättan, Töreboda, Uddevalla, Ulricehamn, Vara, Varekil, Vårgårda, Vänersborg, Västra Frölunda, Åmål, Älvängen, Öckerö

Kontakta oss

Ring oss på 0771-22 21 21 eller skicka in dina uppgifter, så kopplar vi ihop dig med en rådgivare direkt. Vi återkommer för att bekräfta tid och plats. Om du önskar kan du välja din personliga begravningsrådgivare här nedanför.

Vi hjälper dig med begravning i Västra Götaland

Om Lavendla begravningsbyrå

Det är vårt uppdrag att förverkliga det avsked som du önskar. År av erfarenhet har lärt oss att lyhördhet kommer först, expertis och goda råd sen. Därför har vi byggt hela vår verksamhet runt dig som kund. Det är dina önskningar och förutsättningar som ligger till grund för vårt arbete.

Våra rådgivare uppmuntras erbjuda tider som passar dig i din vardag, vilket långt ifrån alltid är detsamma som kontorstider. Vi gör vi allt för att passa in i just ditt livspussel.

På så vis kan vi göra det svåra lite lättare.

Olika begravningstyper

De olika momenten i begravningen präglas av såväl religionen som av lokala traditioner. Lavendla har stor erfarenhet av alla typer av begravningar och vi ordnar den typ av begravning du önskar.

Solister och officianter i Västra Götaland

Anna Ericsson

Anna Ericsson

Sångerska
Läs mer om Anna
Emelie Junsten

Emelie Junsten

Sångerska
Läs mer om Emelie
Pär Fürst Nilsén

Pär Fürst Nilsén

Sångare
Läs mer om Pär
Pernilla Warberg

Pernilla Warberg

Sångerska
Läs mer om Pernilla
Lina Melander

Lina Melander

Sångerska
Läs mer om Lina
Lina Hallberg

Lina Hallberg

Sångerska
Läs mer om Lina
Jörgen Flach

Jörgen Flach

Musiker
Läs mer om Jörgen
Anna Redvik

Anna Redvik

Sångerska
Läs mer om Anna
Titania

Titania

Sångerskor
Läs mer om Titania
Emelie Sundborn

Emelie Sundborn

Sångerska
Läs mer om Emelie

Vill du synas här? Kontakta oss