Ordna begravning
- Vi underlättar planeringen

 • Planera i möte, via telefon eller online
 • Din personliga rådgivare hjälper dig med allt
 • Spara 3000 kr vid planering online / telefon
Se Utbud och Priser här

Din begravningsbyrå i Arvidsjaur

Att planera en begravning ska helst göras i lugn och ro och utan tidspress. Detta har vi på Lavendla löst genom att introducera möjligheten till att boka i ett telefonmöte eller online. Hos oss behöver ni inte ha bråttom med allt det praktiska. Ni kan boka begravningen i lugn och ro online via vår hemsida, och samtidigt ha koll på kostnaderna då ni själva väljer vad ni vill ska ingå. Vi finns tillgängliga för er under både planering och bokning, och om ni väljer att boka online, kontaktar vi er inom 24 timmar efter bokning för att säkerställa att allt är som det ska och hjälpa med eventuella frågor. Vi finns här för er när ni behöver oss. Välkommen till oss på Lavendla Arvidsjaur.

Vi finns här för er.

0771-22 21 21

Alla dagar 8-20

Bli kontaktad av oss

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök.

KYRKLIG BEGRAVNING

Klassisk kremations- eller jordbegravning enligt Svenska kyrkans ordning

 • Kyrklig ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BORGERLIG BEGRAVNING

Personlig kremations- eller jordbegravning med egen utformning

 • Valfri ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

ANNAN RELIGIÖS BEGRAVNING

Vacker kremations- eller jordbegravning enligt annan religiös tillhörighet

 • Annan religiös ceremoni
 • Valfri gravsättning
 • Kista, transport, kistläggning, arvode, representant
Från 12 995:-

BEGRAVNING UTAN CEREMONI

Direktkremation – Transport till krematoriet och gravsättning

 • Utan ceremoni
 • Gravsättning i minneslund
 • Kista, transport, kistläggning, arvode
Från 7 995:-

Kyrklig begravning i Arvidsjaur med omnejd

Arvidsjaurs kyrka är en underbart vacker yrka för er som vill ha en kristen begravning i Arvidsjaur. Kyrkan har en inredning i blått och ljusgult och en matta i altargången i kardinalrött. Längs hela kyrkan löper en andra våning som påminner om en balkong runt hela lokalen, vilket ger kyrkan en känsla av rymd och öppenhet. Arvidsjaurs församling har ett vackert grått bårtäcke som får användas utan kostnad som passar in i de blågråa detaljerna i kyrkan. Här kan man välja att musikerna spelar på piano eller orgel under ceremonin, men andra alternativ kan även diskuteras med kyrkomusikern.

Få offert kyrklig begravning

Borgerlig begravning i Arvidsjaur

Om man inte vill ha en kristen begravning i Svenska kyrkan är en borgerlig begravning i Arvidsjaur ett alternativ. En borgerlig begravning innebär en begravning som utförs helt utan religiös anknytning eller religiösa inslag. Den som håller i själva begravningsceremonin kan vara en anhörig, en god vän eller någon helt utomstående som man vill ska förrätta begravningsakten. Hoppets kapell som ligger i anslutning till kyrkan i Arvidsjaur är en neutral lokal där man även kan anordna en borgerlig ceremoni. I Hoppets kapell kan man få palts med cirka 40 personer och lokalen är även anpassad för personer med funktionsnedsättning. Interiören är i varma träslag med en neutral tegelvägg framtill i lokalen, och eventuella religiösa föremål kan täckas över om så önskas.

Få offert borgerlig begravning

Begravningsplatser i Arvidsjaur

Kyrkogården – en plats för den sista vilan och en plats för de anhöriga att tänka, samla kraft och minnas de som inte längre är med oss. I Arvidsjaurs församling finns 3 kyrkogårdar som alla har en unik karaktär. En av dessa ligger i anslutning till kyrkan är en vacker plats med alléliknande trädplanteringar och vackert ansade häckar som ramar in grav områdena. Glommersträsks kyrkogård och Moskosels kyrkogård är båda kantade av höga tallar och vida ytor, där man kan känna en frihet och ett lugn där solen sakta värmer ner från den norrländska himlen.

Lavendla är en modern begravningsentreprenör i Arvidsjaur

Välkomna till Lavendla Begravningsbyrå i Arvidsjaur.  Vi finns här för dig och dina anhöriga när ni behöver hjälp med att arrangera en begravning. Boka hos oss på det sätt som ni föredrar, genom ett telefonsamtal, fysiskt möte på vårt kontor, via e-post eller genom Skype. Tillsammans kan vi skapa ett avsked som är utformat precis som ni vill att det ska vara. Välkommen till Lavendla.

Sök begravningshjälp i

Bli kontaktad av våra erfarna begravningsrådgivare

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE