0771 - 22 21 21 Öppet dygnet runt
Hem / Lavendlabloggen / Lavendla på Seniormässan i Stockholm – få kostnadsfri rådgivning!

Lavendla på Seniormässan i Stockholm – få kostnadsfri rådgivning!

Från den 1 till 3 oktober befinner sig Lavendla på Seniormässan i Stockholm. Du är varmt välkommen att komma och prata om dina viktiga beslut med oss. Våra engagerade begravningsrådgivare och jurister finns på plats för att kostnadsfritt svara på frågor om både juridik och begravningsarkiv. Hoppas vi ses!

Kostnadsfri rådgivning i monter C04:85

Nu har Lavendla anlänt till Seniormässan i Stockholm. Vi hälsar dig varmt välkommen till monter C04:85 där våra engagerade begravningsrådgivare och jurister ger dig kostnadsfri rådgivning. Kanske att du har en fråga om att skriva testamente eller framtidsfullmakt, eller vill veta mer om hur du i förväg kan registrera dina begravningsönskemål?

Lavendlaarkivet på Seniormässan i Stockholm

Lavendlaarkivet är en av våra ögonstenar, som vi gärna visar dig i dagarna. Det är en smart funktion som gör att du säkert och kostnadsfritt kan spara dina begravningsönskemål, så att dina efterlevande vet precis hur du vill ha det. I arkivet kan du även spara information om var testamente och andra dokument finns. Under en redan tuff sorgeperiod kan det kännas väldigt skönt att ha den sista viljan svart på vitt. Låt oss hjälpa dig göra det svåra lite lättare för dina anhöriga och ge dem det omsorgsfulla avsked de behöver.

Juridisk rådgivning om viktiga dokument

På Seniormässan i Stockholm berättar Lavendlas jurister mer om våra juridiska tjänster. Vi har möblerat vår monter med sköna stolar så att vi tillsammans kan luta oss tillbaka och prata om så viktiga dokument som testamente, framtidsfullmakt, äktenskapsförord, samboavtal, gåvobrev och bouppteckning. Vilka dokument är viktigast i din livssituation? Samtalet utgår självklart från dina behov.

Vi ses i monter C04:85 den 1, 2 eller 3 oktober!