Marie-Louise Lagergren

Produktbeskrivning

Jag har en bakgrund som sångerska, utbildad vid Musikhögskolan och Operahögskolan i Stockholm, och har bl.a. arbetat vid Malmö Stadsteater/Malmö Opera i över 20 år. Sedan 2004 har jag varit verksam som borgerlig officiant vid begravningar i Skåne. Eftersom jag sysslat med musik under hela mitt liv har jag en god kännedom inom olika musikgenrer och kan hjälpa till med musikvalet om det behövs. Om så önskas kan jag också sjunga. Jag är också väl bevandrad i den svenska litteraturen. Tack vare min tidigare yrkesbakgrund är jag van att tala till en stor församling.

Efter ett första möte med de anhöriga då vi talar igenom allt, håller jag sedan kontakt med dem fram till begravningsdagen och försöker på alla sätt vara ett stöd och en medmänniska. Viktigt för mig är att göra begravningsceremonin så värdig och personlig som möjligt, eftersom detta är det sista man kan göra för en människa och att det i bästa fall kan hjälpa de sörjande i deras sorg.

Kostnadsfri rådgivning – vi kontaktar dig: