Lediga jobb

Vi på Lavendla är alltid intresserade av att träffa människor, som på olika sätt kan bidra till att skapa vackrare och mer minnesvärda begravningar. Är du en person som brinner för kundnöjdhet, är en god människokännare, och samtidigt har ett stort driv att göra saker bättre? I sådana fall vill vi att du skickar in en spontanansökan till jobb@lavendla.se där du berättar mer om hur du kan bidra.

Runt om i Sverige letar vi extra efter

Begravningsrådgivare
Som begravningsrådgivare jobbar du tillsammans med anhöriga för att planera begravningen, från första mötet till dess att gravsättningen är klar. Ett omväxlande arbete i högt tempo där krav ställs på framförallt medvetenhet kring service och bemötande, men även god förmåga att hantera administration. Har du jobbat med begravningar innan är det förstås meriterande, men det är inte en förutsättning. Det viktigaste för oss är att du, precis som vi, vill vara med och skapa nya ramar för vad som kommer bli framtidens begravningar. Kontakta oss på jobb@lavendla.se!

Begravningsentreprenörer
Vi söker begravningsentreprenörer runt om i landet som tillsammans med oss vill göra det lättare för anhöriga att planera och beställa begravning. Din roll hos oss är att sköta det praktiska kring begravningar, såsom transporter med svepning och bisättning, eller att representant vid begravningsceremonin. Har du möjlighet att göra både och vore det optimalt. Det är meriterande om du har erfarenhet från begravningsbranschen sedan tidigare, och du trivs att jobba i en fri roll med mycket eget ansvar. Var med och skapa framtidens begravningsbyrå tillsammans med oss. Kontakta oss på jobb@lavendla.se!

Produkt- och IT-ansvarig
Vi söker en produkt- och IT-ansvarig för placering på vårt huvudkontor i Stockholm. Din roll hos oss är att ansvara för vår tekniska utveckling och säkerställa maximal användarvänlighet i vår webbtjänst. Du har tidigare erfarenhet från webbutveckling i WordPress och trivs i en innovativ miljö där nytänkande och kreativitet uppmuntras. Var med och skapa framtidens begravningsbyrå tillsammans med oss. Kontakta oss på jobb@lavendla.se!

Därför väljer många lavendla


10 ÅRS ERFARENHET AV BEGRAVNINGAR

TRYGG OCH KOSTNADSFRI RÅDGIVNING

BOKA I LUGN OCH RO HEMIFRÅN

TYDLIG PRISBILD

NÖJDAST ANHÖRIGA ENLIGT TRUSTPILOT

VARMT PERSONLIGT BEMÖTANDE