Hem / Adriano M.
Bild på Adriano M.

Adriano M.

Leg. Psykoterapeut

5 i genomsnitt. (1 omdömen) Visa omdömen

Tar möten på svenska och engelska

Pris 20 min 400 kr, 45 min 1 200 kr, 70 min 1 800 kr och 90 min 2 100 kr

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Som leg. psykoterapeut är jag specialist inom terapi. I grunden är jag beteendevetare med magisterexamen i både psykologi och medicin. Dessutom är jag mindfulnessinstruktör och HBTQ-certifierad. Jag har över 20 års erfarenhet. Som person är jag lugn och inkännande och för mig är det viktigt att du känner dig trygg med mig. Det ska kännas rätt helt enkelt!

Mitt fokus är att få dig att må bättre så att du kan leva mer som du vill, oavsett vilka problem du brottas med. Vägen dit ser olika ut och det gäller för oss två att hitta den väg och de verktyg som passar just dig. 

Jag arbetar främst med KBT, den terapimetod som är mest effektiv. Vanligtvis arbetar jag med kortare terapier, oftast runt 10 träffar. Det ska räcka för att få till långsiktiga effekter. Jag erbjuder rabbatterade paket om 5 och 10 sessioner. Min mottagning ligger på Brännkyrkagatan 41A, på Södermalm. Jag erbjuder även samtal via video.


Terapi

Till mig är du välkommen oavsett om du brottas med ångest, oro, stress, nedstämdhet, självkänsla, relationsproblem eller nått annat som påverkar dig. Kanske vet du inte exakt varför du mår dåligt och då kan du få hjälp att förstå det och vad du behöver förändra för att du ska må bättre. Oavsett problem finns det inom KBT konkreta verktyg som hjälper dig att leva mer som du vill.


Parterapi

Jag arbetar sedan flera år tillbaka med parterapi. Anledningen till att par söker terapi varierar, vanliga orsaker är kommunikationsproblem, återkommande konflikter, sexuella svårigheter och otrohet. Genom parterapi får ni hjälp att utforska olika strategier och få verktyg för att hantera era problem på ett bättre sätt. Tillsammans kan ni skapa en stabilare grund för en långvarig och balanserad relation. Många par jag har mött genom åren upplever att de kommer stärkta ur parterapin redo för att möta eventuella problem i framtiden som ett team. 


Varmt välkommen att boka en tid för ett första besök! Om du inte hittar en ledig tid i min kalender så kan du maila mig på [email protected] så ser vi till att hitta en tid som passar.


Hälsningar Adriano

 

 

Därför blev jag rådgivare

Att få möjligheten att hjälpa andra människor utifrån min expertis är något jag finner väldigt meningsfullt.

Mina bästa råd

Det är ingen idé att gå och vänta längre! Ta tag i din problem idag så att du kan leva mer som du vill. Vad kan vara viktigare än det?

Välj terapeut med omsorg! Viktiga saker att tänka på är erfarenhet, utbildning och legitimation. Det ska självklart även kännas rätt i mötet med din terapeut.

Extern utbildning

Karolinska Institutet, 2017

Psykoterapeutprogrammet

Karolinska Institutet, 2017

Magisterexamen medicin

RFSU, 2015

HBTQ certifiering

Mindfulness center, 2014

Diplomerad Mindfulnessinstruktör

Linköpings universitet, 2011

Grundläggande psykoterapiutbildning, PDT

Linköpings universitet, 2010

Magisterexamen psykologi

Boka ett samtal

Fyll i dina uppgifter, välj en tid (valfritt) och fortsätt till betalning.