Ambjörn Hedblom

Ambjörn Hedbloms omdömen

Bakgrund

Jag kommer från Gävle, någon måste ju göra det också. När jag gick ut gymnasiet flyttade jag till Uppsala för att studera och lyckades över de kommande åren utöver en juristexamen även få med mig några terminers studier i bland annat ekonomi, filosofi, idehistoria och psykologi. Under min studietid försörjde jag mig helt på att spela poker vilket jag även fortsatte med några år efter examen medan mina juridiska kunskaper mest kom till nytta inom föreningsliv och en del frivilligprojekt.

Efter några år bad en kär vän från studietiden mig att börja arbeta för hans firma, varvid jag började specialisera mig på familjerätt.

På min fritid ägnar jag mig åt kampsport i form av brasiliansk jiu-jitsu, gymmar och läser böcker. För det mesta håller jag mig till lättsam skönlitteratur, men ibland får jag för mig att läsa någon rysk klassiker för att känna mig kultiverade. Generellt sett ångrar jag dessa infall.

Därför blev jag rådgivare

Jag tycker om problemlösning. Juridik handlar rent praktiskt ofta om att lösa problem på ett så enkelt och korrekt sätt som möjligt.

Mina bästa råd

  • Skriv ned dina önskemål och vad du vill uppnå när du vill ha hjälp av en jurist, eller för den del någon annan. Ju tydligare du kan kommunicera precis vad du vill uppnå ju fortare kommer det gå för oss att hjälpa dig.

Språk

Svenska och engelska