Anna de Verdier

Anna de Verdiers omdömen

Bakgrund

Uppvuxen Norrland och bor sedan 30 år i Stockholm. Jag har bred arbetslivserfarenhet från många branscher men min röda tråd är möten med människor, att försöka tillgodose kundens önskemål så långt det bara är möjligt 

Därför blev jag rådgivare

Döden är en viktig och oundviklig del av livet, att få hjälpa anhöriga genom den svåra begravningsprocessen är ett stort förtroende och för mig ett mycket meningsfullt arbete. Det är viktigt att vara lyhörd, kunna lösa problem och planera, varje begravning är unik.

Jag hjälper även till med enklare bouppteckningar. 

 

 

 

 

Jag har gärna möte per telefon eller videomöten, många föredrar det särskilt under denna pandemi men jag gör även hembesök om det är inom 45 min från Stockholms city (med kommunaltrafiken), alternativt träffas i någon av våra lokaler.

Mina bästa råd

Ta god tid på er och tänk igenom hur ni vill att begravningen ska vara, hade den avlidna några önskemål? Det är oftast fler beslut ta ställning till än man tror.

Fråga om allt, inga önskemål är fel och de flesta går att genomföra. En borgerlig ceremoni är friare än den kyrkliga.

Titta gärna på vår hemsida, där finns en hel del tips och information, men annars finns jag till hands att svara på eller ta reda på alla era frågor.

Språk

Svenska Engelska