Hem / Anna K.
Bild på Anna K.

Anna K.

Certifierad Kbt terapeut

Tar möten på svenska och engelska

Pris 20 min 300 kr, 45 min 900 kr, 70 min 1 300 kr och 90 min 1 800 kr

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

DU kan gå från den verklighet du är idag till där du VILL vara.

Känner du igen känslan av att veta att du vill ha mer av livet och att du har större potential, men du känner dig fast? Du kämpar och kämpar men något håller dig tillbaka. 

Mitt namn är Anna och jag är utbildad Kbt terapeut. Jag har många års erfarenhet av terapi, hälsa och psykologi. Framför allt har jag många år av egen terapi bakom mig som hjälpt mig på den stig jag velat vandra. Jag vet hur svårt det kan vara och hur liten man kan känna sig när känslor och tankar tar kommandot över ens liv. Låt mig bli din vägledare, trygghet och stöd när livet utmanar som mest. Hos mig kan du känna dig som hemma, det finns inget som är skamligt eller fel. Tillsammans kan vi börja din resa och ta steget framåt, det är dom små stegen som kan bli den största skillnaden i ditt liv.

Därför blev jag rådgivare

Jag har sedan barnsben varit genuint intresserad av att förstå människan och alltid trivts med att lyssna och prata om det som känns. 

Tidigt i livet så visste jag att viljan till att hjälpa människor skulle leda mig till ett yrke där jag kunde få göra detta, varje dag. Valet att bli Kbt terapeut var självklart för mig och att få se resultat och kunna bidra med att hitta rätt i det svåra för människor gör mig så lycklig.

Mina bästa råd

  • Var sann mot dig själv och våga lyssna till ditt hjärta
  • Var snäll mot dig själv
  • Bli medveten om din omgivning och säg nej till det som skaver
  • När livet utmanar som mest, då växer vi som människor

"Ibland är det dom små stegen i rätt riktning som leder till de största stegen i ditt liv. Trippa på tå om du behöver men ta ett steg"

Boka ett samtal

Fyll i dina uppgifter, välj en tid (valfritt) och fortsätt till betalning.