Åsa Strand

Bakgrund

Jag började min "karriär" i vården och har träffat många människor i många olika situationer i och med mina erfarenheter inom psykiatri, ambulansen, hemsjukvården mm. Efter ca 20 år i vården skolade jag om mig och gav mig in i IT-branschen några år. Men då jag saknade kontakten med människor och återvände jag till vården. Och nu är jag här.

Läs mer Läs mindre
Certifierad rådgivare 2018 2019
Certifierad rådgivare
Certifierad rådgivare 2018 2018
Certifierad rådgivare

Bakgrund

Jag började min ”karriär” i vården och har träffat många människor i många olika situationer i och med mina erfarenheter inom psykiatri, ambulansen, hemsjukvården mm. Efter ca 20 år i vården skolade jag om mig och gav mig in i IT-branschen några år. Men då jag saknade kontakten med människor och återvände jag till vården. Och nu är jag här.
Läs mer Läs mindre

Språk

Svenska och engelska

Mina bästa råd vid begravning

  • Att tänka på hur man kan ordna en begravning är det sista man tänker på i en sorglig situation när man har förlorat någon när/kär. Lite mindre svårt blir det om man får allt lite ”serverat” och får veta vilka alternativ som finns och att någon annan sköter om allting så att det blir så vackert och fint man som anhörig/närstående vill att det ska vara.
Läs mer Läs mindre

Varför blev jag rådgivare

Det känns otroligt meningsfullt att hjälpa människor på olika sätt. Respekt, ödmjukhet, pålitlighet och närvaro är väldigt beskrivande ord för hur jag vill vara som rådgivare när jag möter människor i sorg.