Hem / Camilla Sundström
Bild på Camilla Sundström

Camilla Sundström

Begravningsrådgivare

4.2 i genomsnitt. (5 omdömen) Visa omdömen

Tar möten på svenska

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Jag är född och uppvuxen (70-talist) på landet strax söder om Sundsvall, med närheten till naturen, och skogen inpå husknuten. Pojkflicka som jag var, hade jag intressen som att leka cowboys & indianer, bygga trädkojor och att campa under bar himmel. Idag bor jag inte långt ifrån platsen där jag föddes, med två hundar, två utflugna barn och ännu mer natur inpå husknuten. Mina intressen har inte ändrat sig nämnvärt men fått en lite vuxnare karaktär. Jag åker fyrhjuling med hundarna i egen transportlåda, med skogen som mål gör vi upp eld, grillar korv eller fiskar. Jag har ett torp, en gammal fäbodvall, djupt inne i skogen utan rinnande vatten eller el. Där älskar jag att måla, snickra och att inreda med gamla saker. Känna historiens vingslag och tänka på hur människorna levde förr.

Friheten har varit viktig för mig, att få gå sin egen väg, skriva egna kapitel i min "livsbok" och att låta mig påverkas så lite som möjligt av andras åsikter. 

Med min bakgrund och min inre fantasi har jag lätt för att lyssna på andra människor och att förstå vad de behöver. 

Alla yrken som jag haft genom åren har en sak gemensamt och det är personlig service. Som säljare, personlig assistent eller vaktmästare är jag van att vara lyhörd och har alltid kundens bästa i åtanke.  Jag stämmer av med kundens behov, målar upp en inre bild och agerar därefter. Med min hjälp vill jag att det skall kännas tryggt, även om jag inte alltid har svaret du söker så gör jag mitt yttersta för att hjälpa till. 

Därför blev jag rådgivare

Mina gemensamma intressen och erfarenheter ligger väldigt nära det yrket jag valt i dag. Jag är lyhörd, gillar att hjälpa till och att få kunden att känna sig omhändertagen. Känslan av att få bidra till en lättnad, som gör att kunden kan fokusera på det viktigaste i sin sorg. 

Jag har nyligen gått igenom både min far och min mors bortgång. Har planeringen av både begravningen, jordfästningen men framförallt sorgen färskt i minnet. Jag har även varit med om att utföra en bouppteckning och hoppas på att kunna hjälpa mina kunder med det i framtiden.

Jag tycker om att skapa struktur och att organisera i mitt arbete, vilket krävs för att alla delarna skall falla på plats. Jag hoppas på att kunna lösa sista pusselbiten åt dig.

Mina bästa råd

  • Våga känna dig vilsen. Det är en svår stund och kanske en ny erfarenhet. Jag finns här för att hjälpa till.
  • Jag har själv varit med om samma sak som du, alla sorger är olika men jag vet vad du går igenom.
  • Du är inte ensam. Vi finns här för att ordna det så fint och värdigt som möjligt. Vi gör det svåra lättare.
  • Vi kan hjälpa till med så mycket mer än själva begravningen. Inga frågor är för dumma.

Gör det svåra lättare.

Certifikat och intyg

Certifikat och intyg

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Begravningsrådgivare

Oktober 2020

Få personlig rådgivning

Fyll i formuläret så återkommer jag till dig för att bekräfta tid och plats.