Hem / Catharina Looft
Bild på Catharina Looft

Catharina Looft

Jurist

5 i genomsnitt. (5 omdömen) Visa omdömen
Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Jag har en bakgrund som universitetsadjunkt i civilrätt vid Uppsala universitet. Jag undervisade i familjerätt, arbetsrätt, avtalsrätt, fordringsrätt, kontraktsrätt och skadeståndsrätt. Tiden som universitetsadjunkt har gett mig en god pedagogisk förmåga som kommer väl tillhands då juridiken ofta uppfattas som invecklad och svårförståelig. 

 

Därför blev jag rådgivare

Efter min tid inom den akademiska världen som universitetsadjunkt inom bland annat familjerätt ville jag omsätta och använda både mina juridiska kunskaper och min pedagogiska förmåga i praktiken. 

Jag brinner för att hjälpa mina klienter och det är av största vikt för mig att de känner sig trygga och sedda. Ofta innefattar familjerättsliga tvister mycket känslor och sorg varför ledord som empati, förståelse och medmänsklighet styr min vardag.

Mina bästa råd

Juridiken är ofta en "färskvara", så ett tips är att se över dina juridiska dokument så de även efter flera år motsvarar dina önskemål och stämmer in med din nuvarande livssituation.

Vi på Lavendla hjälper dig gärna att se över dina befintliga juridiska dokument, alternativt gör vi en behovsanalys av vilka dokument du kan behöva om du saknar sådana.

Väldigt lyhörd, tillmötesgående och mänsklig jurist.

Få personlig rådgivning

Fyll i formuläret så återkommer jag till dig för att bekräfta tid och plats.