Henny Östlund

Henny Östlunds omdömen

Bakgrund

Jag flyttade till Sverige från mitt hemland Norge 1986, och bor idag i Uddevalla där jag arbetar hemifrån med mitt eget företag. Jag är grafisk formgivare och arbetar mycket med formgivning av böcker, och har även arbetat på tryckeri många år. När jag inte jobbar så sjunger jag gärna i kör, dansar eller är ute i naturen. Som norska är det kanske ingen överraskning att jag gillar att ”gå på tur” och Uddevalla är verkligen en fantastiskt vacker plats att vistas ute i naturen på. 

Mitt yrkesliv har alltid präglats av att behöva ha en väldigt god administrativ förmåga, vara bra på projektledning och kunna hålla många bollar i luften, och det är verkligen något jag har nytta av i mitt jobb som begravningsrådgivare. Båda mina yrken innebär dessutom att ha mycket kontakter och hålla en hög grad av servicenivå.

Därför blev jag rådgivare

Jag har alltid velat arbeta på begravningsbyrå, jag tror det är mitt intresse för människor och att jag tycker att yrket passar mig som person som gjort att jag lockats av det. Idag har jag möjligheten att kombinera yrket som rådgivare med mitt eget företag inom grafisk formgivning, något som passar mig och min personlighet perfekt. Både mina tidigare erfarenheter av projektledning och administrativa arbetsuppgifter, i kombination med min personlighet gör att jag verkligen trivs med yrket. Jag är lugn som person och tycker om att ge service och göra det bra för andra, något jag verkligen får möjligheten till i mitt arbete som rådgivare.

Mina bästa råd

  • Förbered er gärna innan genom att ta del av utbudet på hemsidan.
  • Tänk igenom vad som är viktigast för er.
  • Jag finns här för att guida er genom processen och besluten.

Språk

Svenska, engelska och norska