Hem / Om oss / Vår personal / Jakob Nordström
Visa alla rådgivare
VD Lavendla Begravningsbyrå Jakob Nordström

Jakob Nordström

Bakgrund

Jag har en lång bakgrund som golfspelare, med erfarenheter från såväl juniorlandslag som eget professionellt spel runt i världen. När jag inte spelar golf ägnar jag en stor del av min tid åt att träna inför något triathlon-lopp. Ironman har jag lyckats bemästra två gånger. Utöver det är dans något som ligger mig varmt om hjärtat. När det är fest hos Lavendla är jag inte sen att slå klackarna i taket med en salsa eller bachata.

Jag kommer från Örebro ursprungligen, även om jag numera till stor del har tränat bort dialekten från gnällbältet. Akademiskt har jag en kandidatexamen från Handelshögskolan i Stockholm.

Har du tankar kring hur Lavendla kan bli bättre? Hör av dig till mig på [email protected]

Allt gott!

Boka rådgivning eller möte

Läs mer

Jakobs omdömen från kunder

Catherine Spragg

Stockholm

“Jag har enbart positiva erfarenheter från mina kontakter med Lavendla. Kan därför varmt rekommendera dem.”

Anki

Göteborg

“Kändes enkel men ändå personligt. Lätt och snabbt att kommunicera via mail, samt vid behov kunde ett telefonsamtal vara ett alternativ. Gav oss tid att själva fundera över hur vi...”

Helen Melvinsson

Göteborg

“Jag har blivit väldigt fint bemött på alla plan både av kontaktpersonen på Lavendla och begravningsvärden som fanns på plats vid vår minnesstund. Flexibla och tillmötesgående!”

Leif

Örebro

“Allt har fungerat bra, med värdighet och utan problem.”

Richard Palusaar

“Jag anlitade Lavendla då min far gick bort. De var lätta att få kontakt med och kommunicerade klart och tydligt. Deras åtaganden sköttes effektivt och utan krångel. De tog hänsyn...”

Kristina Pettersson

Luleå

“Bra bemötande, fint arrangemang i kyrkan med ljus och blommor. Lätt att få kontakt med representant för byrån och svar på alla frågor. Trevliga och ödmjuka. / Kristina”

Andrej Lovric

Trollhättan

“Mycket bra! Fick hjälp med allt och blev nöjd med allt.”

Anki Frick

Kalmar

“Rekommenderar verkligen. Utmärkt bemötande och bra service.”

Lubica

Stockholm

“Vänliga, hjälpsamma, snabba att svara eller ringa. Jag fick stort förtroende för Levandla och för VD Jakob Nordström.”

Anette Bergström

Härnösand

“Otroligt bra service och mycket bra kundkontakt. Lätt att boka på nätet. Rekommenderas”

Harrieth Mårtensson

Avesta

“Allt blev som vi tänkt oss, i samband med begravningen,, hjälpsam o trevlig personal.rekomenderas varmt.”

Laura Alcazar

Huddinge

“Personalen var Duktiga, tålmodiga omtänksamma , är helt nöjd med både produkter och personalen/tack så mycket Jacob”

Herdís Kjartansdóttir

Stockholm

“Vi kan varmt rekommendera Lavendla för deras hjälpsamhet och bra service. Personalen utstrålade vänlighet, empati och professionalism.”

Ulla Martinsons

Stockholm

“Bra bemötande.Vidare snabb och effektiv handläggning . Lätt att få kontakt vid frågor samt snabbt svar.”

Jakob Chröisty

Götene

“Trevligt bemötande och vi fick sitta hemma i lugn och ro och bestämma hur vi ville begrava våran pappa. Vi är så nöjda.”

Mimmi Ahlén

Uppsala

“Väldigt bra bemötande! Snabba svar och bra återkoppling. Behaglig och ödmjuk representant från Lavendla under begravningen. Lavendla lyssnade in de synpunkter jag hade i det utvärderade samtalet. Möjligen är den...”

Richard Palusaar

Hässleholm

“Jag anlitade Lavendla då min far gick bort. De var lätta att få kontakt med och kommunicerade klart och tydligt. Deras åtaganden sköttes effektivt och utan krångel. De tog hänsyn...”

Gunvor M

Borlänge

“Jag valde Lavendla utan att tidigare haft vetskap om denna begravningsbyrå.Läste tidigare positiva omdömen och bestämde mig därefter. Allt har fungerat väldigt bra,snabbt,effektivt och med ett varmt och vänligt bemötande.”

Patric Andersson

Stockholm

“Oerhört bra, personlig, omtänksam, föredömlig god hjälp, varmt deltagande, och vägledning i vår svåra stund. Världsklass!”

Monika Urbanietz

Göteborg

“Inget att klaga på, det flöt på smidigt”

Sven Carl-Gustaf Sjöholm

Danderyd

“Välorganiserat, lågmäld profil, lugnt och sakligt. Bra följsamhet.”

Kajsa Olsson-Gustaver

Nyköping

“Jag fick en tid samma dag som jag ringde trots att det var en fredag. Helt fantastiskt eftersom jag inte bor i Stockholm utan hade åkt upp för ett första...”

Beatrice Sandberg

Stockholm

“Lavendla är mycket prisvärt när jag jämför med nylig erfarenhet av liknande upplägg. Kändes hela tiden proffsigt med bemötandet från Jakob! Rekommenderar varmt Lavendla! Vänliga hälsningar, Beatrice Sandberg”

Marie-Louise Grybe

Gävle

“Lätt, enkelt och proffsigt! Rekommenderar er med varm hand och tackar för ert vänliga bemötande i en svår tid. Varma hälsningar till alla som varit involverade!”

Marianne Nestor

Orust

“Mitt val att anlita Lavendla blev ett säkert val. Mycket personligt och professionellt. Skulle absolut anlita dom igen.”

Susanne Eliasson

Kungsbacka

“Att anordna en begravning på nätet var hur enkelt som helst. Vi hade fantastisk support av Jakob som ställde upp vid eventuella frågor. Vi rekommenderar verkligen Lavendla”

Kerstin

Gnesta

“De har alltid varit nåbara snabb svar och vänligt bemötande Skönt att kunna ordna en begravning via e post och mobil samtal Kan varmt rekommendera Lavendla”

Giuliana Fundelius

Köping

“Tydlig kostnadsbild. Bra öppettider. Återkoppling. Trevligt bemötande. Seriöst. Tydlig kommunikation. Absolut mer än förväntat. Tack Jakob för ditt tålamod, din empati och medkänsla. Kändes tryggt att ha dig med hela...”

Jessica Lundberg

Stockholm

“Jättefint och proffsigt bemötande!”

Anneli Kronström

Malmö

“Vi var jättenöjda från dag ett till allt var klart. Tack för ert engagemang och alla samtal Jacob ringt för att höra så allt var ok. En stor hjälp i...”

Britt-Marie Thyr

Gävle

“Trevligt bemötande, hjälpsam och tillgänglig när man behöver fråga om olika saker.”

Leif Thelander

Farsta

“Jag och min fru har alltid fått ett snabbt och vänligt bemötande av Jakob Nordström, som varit vår huvudsakliga kontaktperson. Dom frågor vi haft har alltid tagits om hand och...”

Lisbeth Öst Nordström

Enköping

“Vi (jag och min man) kan rekommendera Lavendla till både vänner, släktingar och bekanta.”

Eva Celik

Haninge

“Ledsen men sådant sysslar jag inte med det får räcka med ovanstående omdöme som precis beskriver vad jag tycker.”

Carina Jonsson

Linköping

“Jag fick alltid ett omtänksamt bemötande och kände att personalen ansträngde sig för att hjälpa mig få det som jag önskade. Lavendla var även ett stöd vid begravningsceremonin genom att...”

Pertti

Upplands Väsby

“Enkelt, snabbt, bra bemötande, lätt att få kontakt, bra representant vid begravningen, fina blommor.”

Hans-Roland Petersson

Knivsta

“Ett väldigt trevligt bemötande. Kunnig personal som verkligen vet vad som behövs vid en begravning. Allt har fungerat perfekt från början till slut.”

Jeanette Granell

Staffanstorp

“Så smidigt i denna sorgens stund, utmärkt vägledning, när frågor uppstod direkt återkoppling och snabba svar, ett tryggt okomplicerat bemötande av vänliga trevliga och trygga personer. Tack”

Ingrid Håkansson

Malmö

“Smidig hantering. Trevligt bemötande, snabba svar. Smakfullt arrangemang i kapellet, väldigt bra!. Ett enkelt sätt att hantera en begravning som ju är en sorgsam historia. Att familjen i lugn och...”

Jaan Vreintaal

Tyresö

“Smidig hantering och väldigt informativ och bra hemsida. Med hjälp av er kunde vi ordna så att vår son fick en fin och minnesvärd begravning. Stort tack!”

Tatjana Ålenius

Vallentuna

“Har fått tid för en sammanträffande redan dagen efter att jag tog kontakt med byrån. Det kändes verkligen bra! Vi hade fått svar på alla frågor. Våra önskemål blev tillgodosedda...”

Gunnel Dandenell

Järfälla

“Fin bra hjälp. Lyhörd, vänlig personal.”

Maria Curtis

Stockholm

“Empatiska, kunniga och hjälpsamma på ett väl övervägt och fint sätt. Vi kändes oss trygga hela vägen.”

Ann-Christin

Uddevalla

“Kändes vänligt och tryggt från början. Blev hela tiden uppdaterad, om vad som hände, mest på telefon. Skönt med en röst vid sådana här tillfällen. Allt har gått över förväntan....”

Maria Kamfors

Mölndal

“Vi är väldigt nöjda med all hjälp i samband med vår sons begravning. Kistan var fin, transporterna sköttes värdigt och respektfullt och dekorationen var mycket fin (om än ganska dyr)....”

Eva Håkansson

Kalmar

“Detta är det smidigaste jag varit med om. Och har man funderat på något så har man fått snabba svar. Här får man valuta för pengarna. Man känner sig inte...”

Mats Persson

Vellinge

“Bra service med fokus på koordinering och tillgänglighet, Ett kopmplett erbjudande med flexibilitet till efter vad jag förstår en bra prisnivå. Tack för hjälpen.”