Hem / Jeanette Åkerlund
Bild på Jeanette Åkerlund

Jeanette Åkerlund

Begravningsrådgivare

4.89 i genomsnitt. (46 omdömen) Visa omdömen

Tar möten på svenska och engelska

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Ursprungligen kommer jag från Småland men bor sedan flera år tillbaka i Kungälv efter att ha flyttat runt en del i landet. Jag är gift och har fyra barn, som förstås är guldkornen i mitt liv. Alla barnen är nu utflugna åt olika håll och livet går då in i en lite annan fas. Som person är jag kreativ och tycker om att måla och skriva. Min allra största passion i livet är dock musiken; något som har funnits där sedan barnsben. Jag är sångerska och låtskrivare och är ute och spelar och ger konserter runt om i landet så mycket det går. Jag har också fått glädjen och möjligheten att spela in och ge ut min musik. På fritiden älskar jag att vara i naturen, gärna i form av en picknick vid havet eller promenader i skogen. Efter att tidigare ha bott på Gotland så återkommer vi gärna dit under somrarna.

Jag har alltid på ett eller annat sätt arbetat med människor, både i yrkeslivet och på min fritid. Jag har tidigare jobbat inom skolan, barn- och äldreomsorgen, i butik och på kontor. På fritiden har jag också varit ledare inom både körer och barnrytmik. Kontakten med människor ger mig både energi och inspiration och jag är genuint intresserad av andras liv. Att få stötta och hjälpa andra ligger nära till hands för mig och min inkänningsförmåga och lyhördhet ser jag som en stor fördel i arbetet som rådgivare.

Därför blev jag rådgivare

Jag kom till en punkt i mitt liv då jag behövde stanna upp, lyssna in och byta riktning och sökte då efter något som kunde vara ett bra komplement till musiken. Jag har tidigare under många år sjungit på begravningar, något som alltid har känts väldigt fint och betydelsefullt. Med tiden har tankarna på att också jobba inom denna bransch väckts mer och mer. Vägarna ledde mig fram till arbetet som begravningsrådgivare och här är jag nu.

Språk

Svenska och engelska

Mina bästa råd

  • Låt mig som begravningsrådgivare hjälpa dig och visa vägen.
  • Var inte rädd för att fråga, jag finns här för dig.

Professionellt handhavande och mycket trevligt och ödmjukt bemötande av begravningsrådgivare Jeanette Åkerlund. Kan varmt rekommenderas!!

Boka möte och rådgivning med mig

Ring 0771 - 22 21 21 för personlig rådgivning – eller fyll i formuläret. Jag återkommer för att bekräfta tid och plats.

Certifikat och intyg

Certifikat och intyg

Lavendla Academy

Lavendla Academy

Begravningsrådgivare

December 2018