Johanna Lisberg Jensen

Johanna Lisberg Jensens omdömen

Bakgrund

Jag är uppvuxen i Göteborg men är sen drygt tjugo år Malmöbo. Här bor jag mitt i stan med min familj. Jag är utbildad journalist men kom snabbt på att jag tycker mer om att lyssna och förstå än att kritiskt granska. De senaste tio åren har jag varit arrangör av kulturprogram och producent för lekutställningar. Jag tycker om att ge andra minnesvärda upplevelser. Jag tycker också om att träffa vänner, gå raska promenader och att ta mig ut i naturen. Men att bara vara hemma och skriva, se på film, läsa eller kanske lösa korsord ger mig också energi.

Därför blev jag rådgivare

Att vara rådgivare innebär för mig att kunna hjälpa till när livet vacklar, att underlätta i det svåra. Tillsammans kan vi hjälpas åt att ordna en begravning som känns rätt för just er. Ljusa eller mörka kläder, klassisk musik eller hårdrock, kakor eller smörgåstårta? Det finns tusen val, men egentligen inga rätt eller fel. Huvudsaken är att man hittar fram till rätt känsla.

Mina bästa råd

  • Vare sig personen som är död var djupt troende, ateist eller kanske trodde på Nangijala, så går det att ordna en fin passande ceremoni som avspeglar livet.
  • Ta hjälp av mig som rådgivare, tillsammans drar vi nytta av era personliga minnen, och mina praktiska erfarenheter.

Språk

Svenska, danska, engelska och en del franska