Hem / Majsan (Marie Sandström)
Bild på Majsan (Marie Sandström)

Majsan (Marie Sandström)

Begravningsrådgivare

Tar möten på svenska och engelska

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Jag kommer från film & Tv-branschen där jag arbetade under 15 år som platschef och inspelningsledare för olika tv-produktioner och långfilmer. 2014 började jag att arbeta med begravningar, det kan låta märkligt men det är ett arbete jag stormtrivs med, mycket tack vare många möten med nya människor. På min lediga tid tycker jag om att springa och Yoga, seglar mycket och åker gärna skidor någon gång varje vinter. Älskar att resa, gärna långt borta och länge, samt är barnsligt förtjust i räksmörgåsar.

Mina år som inspelningsledare och platschef har gett mig en stor erfarenhet och kunskap i att leda olika processer med många olika aktörer vilket är till stor nytta för mig när jag hjälper anhöriga att planera begravningar. Det har alltid varit viktigt för mig att arbeta med människor och i den här yrkesrollen känner jag att jag gör skillnad när jag får hjälpa någon i en tung situation.

Därför blev jag rådgivare

I samband med att min gudmor gick bort 2011 fick jag uppleva ett dödsfall utöver det vanliga. Begravningsbyrån som jag anlitade var helt fantastiska och hjälpte mig att ordna ett fint avslut, när allt var klart kände jag att det här vill jag arbeta med.

Mina bästa råd

  • Ta en sak i taget och låt oss på begravningsbyrån vägleda er i vilken ordning man behöver prioritera det som är viktigt när man planerar en begravning.
  • Även om begravningen är ett tungt och sorgligt avsked, försök att se något ljust, begravningen är ju också en hyllning till den person som gått bort.

Få personlig rådgivning

Fyll i formuläret så återkommer jag till dig för att bekräfta tid och plats.