Max Wutting

Max Wuttings omdömen

Bakgrund

I hela mitt yrkesliv har jag haft olika typer av kundkontakter. Under mina 13 år i försäkringsbranschen – främst inom skadereglering – har jag mött personer i olika situationer. En del i sorg då deras hus brunnit ned, när någon närstående avlidit eller när de kanske har blivit utsatta för ett inbrott. 

Sorg och förlust kan visa sig i så många olika former och går aldrig att jämföra med andras. Jag vill finnas här för er och jag försöker alltid möta varje människa med respekt och ödmjukhet. Att lyssna in vad just du har för frågor och hjälpa dig med det som kan kännas svårt i stunden är självklart för mig.

Därför blev jag rådgivare

När min pappa gick bort alldeles för tidigt i livet kände jag mig vilsen. Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra. Under denna svåra tid bytte jag begravningsbyrå en gång då jag inte kände mig lyssnad på, jag fick inget stöd och ingen hjälp. Det fick mig att fundera på hur jag själv hade velat ha det och jag har nu möjligheten att vara just det stöd och den hjälp som du behöver.

Tillsammans skapar ett fint minne och avsked för er.

Mina bästa råd

  • Våga fråga, inga frågor är dumma och det är okej att ställa samma fråga flera gånger.
  • Prata gärna med andra anhöriga, ni kanske kommer på tillsammans hur den avlidne skulle velat haft det.
  • Stressa inte, vi går igenom allt tillsammans och när man planerar en begravning så kan det ibland kännas övermäktigt. Jag hjälper er och vi ordnar det tillsammans.

Språk

Svenska, engelska