Hem / Niklas Mandin
Bild på Niklas Mandin

Niklas Mandin

KBT-terapeut

Tar möten på svenska och engelska

Pris 20 min 300 kr, 45 min 900 kr, 70 min 1 300 kr och 90 min 1 800 kr

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Jag är socionom med grundläggande psykoterapiutbildning med inriktning KBT. Jag har lång erfarenhet som chef inom vård och omsorg, huvudsakligen LSS, de senaste 15 åren i rollen som chef över ett antal verksamhetschefer. Dessa erfarenheter har jag under de senaste åren kompletterat med en utbildning inom psykoterapi och arbetat som samtalsterapeut för enskilda med bl.a. behandling för social ångest, oro, depression samt med IBCT, den framgångsrika terapin för par. Idag arbetar jag även med ångestbehandling och traumabehandling för ungdomar på behandlingshem.

Möjligheten att kunna kombinera rollen som psykoterapeut med min långa erfarenhet som chef fick mig att vilja arbeta på Lavendla med olika insatser.

Jag har vidareutbildning inom vuxenpedagogik och handledning.

Utbildning i grundläggande psykoterapi med inriktning KBT (vanligtvis kallad steg 1, dvs jag handleds kontinuerligt av legitimerad psykoterapeut)

I anslutning till min utbildning i psykoterapi har jag även genomgått instruktörsutbildning i mindfulness (MBSR) och fördjupning i traumabehandling (PE).

Boka ett samtal

Fyll i dina uppgifter, välj en tid (valfritt) och fortsätt till betalning.