Rasmus Isaksson

Rasmus Isakssons omdömen

Bakgrund

Jag har flera års erfarenhet av förtroendearbete i idéburen sektor. En stor del av uppdragen har gått ut på att stötta människor i svåra situationer. Människors lika värde ligger mig särskilt varmt om hjärtat. 

Jag har även arbetat inom turismbranschen. Det har gett mig mycket erfarenhet av att möta kunder på rätt sätt och att ge bra service. Det har jag kunnat dra nytta av även i andra branscher och sammanhang. 

Jag gillar att vara ute i naturen. Jag har rest en hel del och har på det sättet skaffat mig många fina upplevelser och minnen som berikar mitt liv. Jag tycker att det är viktigt att ta hand om både kropp och själ. Jag motionerar en hel del. Till mina mer kreativa sidor hör att måla och skriva. 

Därför blev jag rådgivare

Redan tidigt i tonåren väcktes intresset av att arbeta inom begravningsbranschen. Jag dras till den värdegrund som finns inom begravningsbranschen, den sociala och stöttande biten. Medmänskligheten. Att bry sig om den avlidne och att stötta anhöriga att planera för en fin och värdig begravningsceremoni, är för mig det yttersta uttrycket för alla människors lika värde.

 

 


 

 

Mina bästa råd

  • Stressa inte. Ta din tid att fundera och våga fråga. 
  • Fundera över vad dina behov är för att avskedet ska bli så bra som möjligt och vad du tror att den avlidne hade önskat.
  • Våga lämna över det praktiska till mig. Jag har koll på vad som måste göras och vad som är nästa steg.

Språk

Svenska och engelska