Hem / Santiago Bergman
Bild på Santiago Bergman

Santiago Bergman

Begravningsrådgivare

5 i genomsnitt. (1 omdömen) Visa omdömen

Tar möten på svenska, engelska

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Jag har genom min 30 åriga ”yrkeskarriär” förstått att min förmåga att lyssna till och se de människor jag möter är det absolut viktigaste för ett lyckat samarbete. Min yrkeserfarenhet är projektledning, försäljningschef, verksamhetschef och idag egenföretagare som kvalitets- och managementkonsult. Noggrannhet, kommunikation och att hålla hög kvalitet är naturliga kvaliteter för mig. 

Jag är adopterad från Chile, uppvuxen i Uppsala och jag har bott i Stockholm/Sigtuna under hela mitt vuxna liv. Resor, friluftsliv, djur och natur tillsammans med min passion som fotograf är näring för mig. Meditation och yoga är återhämtning och vila och självklart är jag, mina vänner, anhöriga, sambo och barn helheten av mitt liv.

Därför blev jag rådgivare

Att få ett vilsamt, fint och minnesvärt avsked görs aldrig av en person. 
Det görs av samarbete mellan människor, där vill jag finnas till hjälp för dig med min kunskap, samordningsförmåga, förståelse och ödmjukhet till hur svårt det kan vara under en svår period i livet. Att kunna ge råd, avlasta och vägleda dig i alla praktiska beslut före, under och efter Er anhörigs begravning och avsked känns som ett givet val för mig som medmänniska med också med min yrkesbakgrund där noggrannhet, kommunikation och att hålla hög kvalitet är naturliga kvaliteter för mig.

Jag har förståelse för att all sorg är individuell, därför möter jag dig precis som du är och hjälper dig med min kunskap och stöttar dig med medkänsla.

Språk

Svenska, Engelska

Mina bästa råd

Fråga många frågor, då tror jag att du lättare kan komma till ro och att du kommer känna tillit och trygghet i vårat samarbete och den process vi tillsammans behöver gå igenom.

Uppfyll din avlidnes önskningar, var fri i Era egna önskemål och var tillmötesgående mellan varandra, lyssna in varandra så kommer Ni att få ett mycket fint avsked och minnesstund tillsammans.

Våga vara med sorgen, dela sorgen och visa sorgen. Sorg är en process och inte ett tillstånd så lita på och acceptera processen.

Boka möte och rådgivning med mig

Ring 0771 - 22 21 21 för personlig rådgivning – eller fyll i formuläret. Jag återkommer för att bekräfta tid och plats.