Sara I. Karlsson

Sara I. Karlssons omdömen

Bakgrund

Jag är en globetrotter som gärna reser världen över och Europa är mitt hem. Kulturen, människorna, de gamla städerna och vackra landskapet.  Jag är egenföretagare inom hälsa/Wellness och design & kommunikation och drivs av att hjälpa människor förverkliga sina idéer och skapa den livsstil de behöver och mår bra av. På fritiden är det familjen som gäller och alla vännerna och fram tills alldeles nyligen; vår lilla Jack Russel-tik. Hon somnade vackert in efter nära 17 år. Fantastiska år av glädje och så mycket kärlek. Även om hon 'bara var en hund' var hon en älskad familjemedlem och det kändes så viktigt att skapa en ritual och minnesvärd stund för att säga farväl.

Utöver mitt jobb som begravningsrådgivare är jag egenföretagare sedan över tio år, inom hälsa, design och kommunikation. Mitt yrkesliv har ofta präglats av att ha en ledande roll med stort ansvar för både projekt och administration. Men också att vara lyhörd och kreativ och sätta mig in i vad du som kund vill försöka skapa. Jag drivs av att skapa det lilla extra och att hålla en hög grad av servicenivå.

Därför blev jag rådgivare

Jag har alltid arbetat med människor på olika sätt. Oavsett det varit som coach, projektledare eller designer, i branscher som hälsa, resor/turism eller marknadsföring och kommunikation. Att möta människor och hjälpa, har alltid känts viktigt. Att hjälpa i svåra stunder har känts extra viktigt. Och att få vara med och skapa ritualer och minnen som hjälper att göra det svåra lite lättare – upplever jag som oerhört värdefullt. Jag är lyhörd och inkännande som person och värnar om att skapa förtroende och att du som kontaktar mig skall kunna vara trygg i att begravningen blir precis som du önskar och planerar för.

Mina bästa råd

  • Förbered dig gärna innan genom att ta del av vårt utbud på hemsidan.
  • Tänk igenom vad som är viktigast för dig för att skapa det minne du vill ha.
  • Tänk på hur den människa som gått bort var som person och låt detta spegla begravningen i både färg, form och innehåll.
  • Jag finns här för att guida dig genom processen och besluten.

Språk

Svenska, engelska, franska och spanska.