Hem / Sven Ek
Bild på Sven Ek

Sven Ek

Begravningsrådgivare

Tar möten på svenska engelska

Kontakta mig för rådgivning

Bakgrund

Jag är född och uppväxt på Södermalm men bor sedan många år i Tyresö. Är elektriker i grunden men utbildade mig till Fastighetsmäklare för över 20 år sedan och har jobbat som mäklare och egen företagare större delen av mitt arbetsliv. De senaste åren har jag arbetat som begravningsrådgivare och borgerlig officiant hos en konkurrent till Lavendla och känner mig väldigt hemma på Skogskyrkogården och i Stockholms södra delar.

Jag brinner för att att arbeta med människor och själva kundmötet är det jag uppskattar allra mest med mitt jobb. Min bakgrund som mäklare har gett mig en oerhört stor vana och erfarenhet att hantera människor i alla livets olika situationer och det är något som jag verkligen har nytta av i mitt nuvarande arbete. Som kundrådgivare får jag träffa väldigt många människor och får chansen att verkligen hjälpa dem i det kanske svåraste tillfället i livet.

På min fritid är jag helst på vårt sommarställe i Roslagspärlan Öregrund eller går på fotboll. Min uppväxt mitt i Bajenland har så klart gett mig ett grönvitt hjärta.

Därför blev jag rådgivare

För mig var det faktiskt ett väldigt lätt och naturligt val. Fonus hyrde mitt konferensrum när jag drev Fastighetsbyrån i Tyresö och hade sina kundmöten där. När jag bestämde mig för att sluta som fastighetsmäklare blev det enkelt val och när mina föräldrar gick bort blev jag medveten om hur viktigt jobbet som kundrådgivare är och vilken stor skillnad man faktiskt kan göra. 

Mina bästa råd

  • Låt sorgen ta den tid som det tar. Det kan kännas som det är väldigt mycket som måste ordnas men allt behöver inte göras på en gång.

 

  • Glöm inte att ta hand om Er själva. Stanna upp och andas.

 

  • Jag finns här för Er och ska göra mitt yttersta för att allt ska bli så värdigt och smidigt som möjligt för Er.

Tiden läker alla sår men låt sorgen ta sin tid.

Få personlig rådgivning

Fyll i formuläret så återkommer jag till dig för att bekräfta tid och plats.