Therese Nordström

Therese Nordströms omdömen

Bakgrund

Jag är en lugn och jordnära person. Min familj består av mig och mina tre söner, en hund och två katter.

Jag är en kreativ person som tycker om att skapa. Det kan vara alltifrån att måla i hemmet, återskapa gamla möbler och ting även att ta med naturen in i form av grenar, snäckor eller stenar. Utifrån min kreativa sida har jag lätt att se hur olika färger, former och ting passar ihop och göra något fint av det.

Jag är intresserad av möten med olika människor i form av samtal och livsberättelser där jag som person är lyhörd, sympatisk och nyfiken.

Jag har en utbildning som behandlingspedagog med inriktning KBT. Jag har tidigare arbetat som boendestödjare till ensamkommande flyktingbarn samt på särskola för barn med särskilda behov.

Har även erfarenhet av att arbeta i äldreomsorgen samt funnits till i livets slutskede.

Jag har en utbildning inom design och har erfarenhet från arbete i en möbelaffär där jag hjälpte kunderna att på bästa sätt hitta rätt möbler utifrån deras stil och smak till deras hem.

Jag tror min blandning av att vara empatisk, lugn och hjälpsam samt min förmåga att se kreativitet i mångt och mycket gör att vi kan skapa något fint och värdigt tillsammans.

Då jag upplevt en del motgångar genom livet som påverkat mig på olika sätt kan jag relatera till förlust och sorg. Att jag ville bli begravningsrådgivare har liksom kommit till mig på vägens gång, att möta människor i kris och sorg är naturligt för mig. Jag vill bidra med engagemang, medmänsklighet och värme.

Mina bästa råd

Att vi tillsammans försöker skapa det där personliga för den avlidne, så att begravningen belyser, tar fram och hyllar den bortgångne.

 

Att ni bara är er själv, jag finns för er och vill hjälpa er så allt blir respektfullt utifrån den avlidnes och era önskemål.