Timothy Prellwitz

Timothy Prellwitzs omdömen

Bakgrund

Juridiken ligger mig varmt om hjärtat. För många kan den kännas svårtillgänglig och komplicerad, det har jag alltid velat ändra på. Juridiken måste vara lättillgänglig så att den kan hjälpa alla som behöver den att garantera önskningar och överenskommelser. Det är en fråga om makt över sitt liv och sina omständigheter. Med bakgrund inom Försvarsmakten och Utrikesdepartementet kom jag till Lavendla med ambitionen att utveckla och kvalitetssäkra våra juridiska tjänster och vårt växande nätverk av jurister.

Jag är född och uppvuxen i New York men flyttade som barn till Gunnarsbyns strax utanför Boden. Jag har alltid rest mycket och det när något jag fortsatt gör men nu under semestrar och helger. Mitt mål är att besöka alla världens länder.

Det bästa med Lavendla är...

  • Den gemensamma viljan hos alla våra medarbetare att alltid ge kunderna ett förstklassigt bemötande och förstklassig service. Det är A och O för alla oss på Lavendla.
  • Vår öppenhet och transparens. Juristbranschen har länge varit förlegat på detta område. Vi möjliggör för kunden att själv välja jurist, istället för att en juristbyrå ska tilldela en okänd jurist. Valet av jurist ska kunna baseras på juristens bakgrund och omdömen från tidigare kunder, på samma sätt som när du väljer restaurang eller hotell.
  • Viljan att alltid bli bättre. Vi jobbar dagligen med tester, utvärderingar och nya projekt, allt i syfte att hela tiden utvecklas för att kunna ge den bästa servicen till våra kunder.