Rekommenderad begravningsbyrå

Bästa begravningsbyrån har kundnöjdhet som främsta motivation

Vi strävar inte efter att vara den billigaste begravningsbyrån.

Vi vill vara den som ger er den bästa servicen. Den begravningsbyrå som underlättar för er. Gör det svåra lite lättare. Istället för att dra ner på kundservicen, för att erbjuda billigare priser, har Lavendla valt att satsa på en komplett hemsida och duktiga rådgivare. Vår främsta uppgift är att hjälpa och vägleda er under en svår tid i era liv

Bäst i test, sedan 2015

Alla våra kunder får möjlighet att lämna sitt betyg om oss och sitt omdöme efter begravningen är avklarad, vilket ger er som funderar att anlita oss en direktkontakt med våra tidigare kunder, vilket vi hoppas skapar trygghet i er. I skrivande stund har 260 tidigare kunder lämnat sitt omdöme om oss och vi bevakar noga att vi fortsatt håller absolut bästa service till er. Sedan starten 2015 har vi haft konstant hög kundnöjdhet och gör allt för att fortsätta slå era förväntningar.

Begravningsbyrån med de bästa omdömena

Vad vi tror är bra kundservice:

Transparens

Alla våra priser, produkter och tjänster finns tillgängliga för er att granska. Allt finns tillgängligt dygnet runt för samtliga involverade att ta del av. Det traditionella sättet, att gå in på ett möte med den lokala byråns försäljare är ofta inte optimalt från ert perspektiv. Ingen byrå är mer transparent när det kommer till utbud, produkter, tjänster, personal och kundomdömen än oss. Då vi är så transparenta med våra priser och kundomdömen så vet vi att vi inte kan motivera något högre priser än vad som är skäligt och vi vet hela tiden att en potentiellt missnöjd kund har möjlighet att skada oss i utvärderingen av oss.

Utbildning

Dagens kund vill veta vad som valen faktiskt innebär, fundera och välja rätt efter en noga jämförelse. Därför har vi byggt upp en stor del av vår sida utifrån att utbilda er om de val som finns. Exempelvis kanske ni undrar hur en muslimsk begravning går till, eller om man får strö askan in havet och hur man då går tillväga?

Vi har sammanställt all relevant information för er på vår hemsida, som är tillgänglig dygnet runt - utan någon press att köpa någonting. Skulle något vara oklart så finns våra begravningsrådgivare alltid tillhands för att besvara eventuella frågetecken. Vi är aldrig långt borta från er.

Stressfritt

Mycket behöver faktiskt inte bestämmas här och nu i första mötet, utan det finns tid för er att i lugn och ro bestämma. Jämför först, se de alternativ som finns och läs på. Det gör att ni alltid har full kontroll över era val och kostnadsbilden, vilket ofta inte är fallet hos de mer traditionella byråerna som i vissa fall kostar det dubbla.