0771 - 22 21 21 Alla dagar - Dygnet runt
Hem / Om Lavendla / Trygghetsgaranti

Trygghetsgaranti

Er trygghet är av största vikt för oss

Att anordna begravningar innebär ett stort ansvar. Det är begravningsbyråns uppgift att anhöriga får ett fint och vackert avsked av en nära älskad eller vän. Just därför är det extra viktigt att man känner sig trygg i sitt val av begravningsbyrå. Vi på Lavendla Begravningsbyrå sätter alltid våra kunders förtroende och känsla av trygghet i första rummet. För oss är det därför en självklarhet att erbjuda professionella begravningsrådgivare som alltid håller en nära dialog med de anhöriga. Därtill är vi alltid tillgängliga 24 timmar om dygnet för eventuella frågor eller kostnadsfri rådgivning.

Trygg eller pengarna tillbaka

Vi på Lavendla Begravningsbyrå vill göra allt för att du ska känna dig säker i valet av oss som begravningsbyrå. Just därför erbjuder vi en trygghetsgaranti. Trygghetsgarantin innebär att du som beställare ersätts med vårt administrativa arvode i det fall du inte skulle känna dig trygg eller nöjd med oss som begravningsbyrå.

Vill du veta mer om vår trygghetsgaranti eller vill du ha hjälp att ordna en begravning?  Kontakta oss på telefonnummer 0771 – 22 21 21 eller maila oss på [email protected] så hjälper vi dig!