Hem / Om oss / Lavendlas stipendium inom juridik

Lavendlas stipendium inom juridik

20 000 kr till en framåtsträvande jurist(student)!

Den digitala utvecklingen går snabbare än någonsin, och precis som allt annat påverkas den juridiska tillämpningen, dess metoder och verktyg. Detta skapar utmaningar, men framförallt nya möjligheter inom juristbranschen. Givetvis vill Lavendla vara en del av utvecklingen, och bidra på alla sätt vi kan, för en mer transparent och kundcentrerad framtida bransch.

V kan nu stolt utlysa ett stipendium på 20 000 kr, som avser uppsats eller forskning, inom det digitala juridiska området.

Du kan ansöka

Vi välkomnar ansökningar till detta stipendium från såväl studenter som skriver uppsats på högskole-/universitetsnivå, eller motsvarande, samt på forskningsnivå. Varken omfattningen av arbetet, inriktningen, nivån av studier eller liknande kommer att bedömas. Vårt fokus är att belöna den, eller de, personer som vi bedömer tillför juristbranschen värdefulla insikter om hur digitaliseringen påverkar dess framtid.

Ansök genom formuläret nedan

Vi vill ha din ansökan innan den 31 december 2020. Stipendiat meddelas senast 31 januari 2021.

    Vi gör det svåra lättare

    Livet utsätter oss för många olika prövningar. Den tuffaste av dem alla är förstås att förlora någon vi älskar. I den stunden behöver vi ofta någon som tar oss i handen och leder oss framåt. Någon som hjälper oss att skapa struktur. Någon som alltid finns där för att besvara alla våra frågor.

    På Lavendla arbetar vi för att vara just denna någon. Vårt mål är nämligen att vara byrån som gör det svåra lättare. Detta innebär bl.a. att vi erbjuder många olika sätt att planera och ordna begravning, eller att få hjälp med svåra juridiska frågor. Vi hjälper dig på det sätt som passar dig, i ett möte, per telefon eller i vårt planeringsverktyg direkt på hemsidan. Självklart har du alltid stöd av din personliga rådgivare.