Lavendla 

Begravningsbyrå Östergötland

Ordna begravning
- Vi gör det svåra lättare

 • Få hjälp snabbt – Ring för gratis rådgivning
 • Er personliga rådgivare hjälper er med allt
 • Spara 3000 kr – Boka online i lugn och ro
Se Pris & Få Offert

Värme, omtanke och engagemang

Vi är en modern begravningsbyrå som möjliggör för er anhöriga att tryggt och enkelt boka begravning på det sätt som passar er bäst. Personligt möte, hemifrån via vår hemsida, alternativt via telefon. Vi på Lavendla Begravningsbyrå tycker detta är viktigt, då man inte ska behöva känna någon tidspress eller obehag när man fattar viktiga beslut kring begravningen. Man ska i lugn och ro kunna fundera över begravningens olika delar och utan påverkan ta hänsyn till de kostnader som är förknippade med begravningen.

När ni har beställt en begravning hos oss på Lavendla kommer vi att kontakta er direkt för att stämma av kring er beställning och om ni har några frågor. Sedan när det närmar sig begravningsceremoni, kommer vår lokala begravningsrepresentant Jenny Ohlsson att kontakta er. Lavendla Begravningsbyrå är verksamma i hela Östergötland, från Finspång i norr till Kisa i söder. Hos oss finns inga frågor som är för små eller dumma. Hos oss är ni alltid välkomna när ni behöver oss!

 

Läs mer Läs mindre

Lavendla begravningsbyrå Östergötland

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort. Om ni önskar träffas vi gärna i ett hembesök.

Läs mer

Berättelser från kunder

Richard Palusaar

“Jag anlitade Lavendla då min far gick bort. De var lätta att få kontakt med och kommunicerade klart och tydligt. Deras åtaganden sköttes effektivt och utan krångel. De tog hänsyn...”

Gunvor

“Jag valde Lavendla utan att tidigare haft vetskap om denna begravningsbyrå.Läste tidigare positiva omdömen och bestämde mig därefter. Allt har fungerat väldigt bra,snabbt,effektivt och med ett varmt och vänligt bemötande.”

Katarina R.

“Till en början var jag lite rädd för att det skulle kännas opersonligt att ordna allt via telefon och mail. Jag kunde dock inte ha haft mer fel! Carina på...”

Sabine

“Jag kan verkligen rekommendera Lavendla. Jag blev bemött med värme, engagemang och värdighet från start till mål. Det kändes personligt trots att kontakten skedde genom telefon och e-post. Jag och...”

Ylva Jacobsson

“Nu har jag vänt mig till Lavendla två gånger på kort tid. Båda gångerna har allt fungerat hur bra som helst. Min kontaktperson Linda har alltid legat steget före och...”

Vi finns alltid här för att hjälpa er

Har ni frågor kring begravning eller kanske något annat? Hos oss finns inga dumma frågor. Tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi er vidare. Vår rådgivning är självklart kostnadsfri. Varmt välkomna.

Marie Sandström

Marie, eller Majsan som vi också kallar henne, tycker om att ta tillvara på livet. Hon yogar, springer, seglar och åker skidor. Ett annat stort intresse är att resa. Gärna långt bort och länge. Sedan har hon också en sida som gillar att göra ingenting. Att bara vara.

Jenny Ohlsson

Välj bland våra färdiga paket eller skräddarsy själva

När det kommer till begravning finns inget rätt eller fel. Det viktigaste för oss är att det känns rätt för just er. För att underlätta har vi nedan satt ihop tre olika paketförslag. Välj något av dem och skräddarsy som ni önskar.

Skräddarsy egna val

från 12 995 kr

Skräddarsy egna val

Vi hjälper er med det grundläggande, ni skräddarsyr med era personliga tillval

från 12 995 kr

Vi hjälper er med det grundläggande, ni skräddarsyr med era personliga tillval

 • Administration & Ceremonivärd
 • Kistläggning & Transport
 • Valfri Kista
 • Välj bland valfria tillval

Blomstrande & praktfull

från 24 275 kr

Blomstrande & praktfull

En vacker och enkel begravning, men samtidigt inte flådigt och överdrivet

från 24 275 kr

En vacker och enkel begravning, men samtidigt inte flådigt och överdrivet

 • Administration & Ceremonivärd
 • Kistläggning & Transport
 • Furukista Alvö & Kistdekoration Rosor
 • Urna Frö & Framtagning Annons
 • Välj bland valfria tillval

Komplett med juridik

från 43 770 kr

Komplett med juridik

Vi hjälper er med allt, såväl begravning som minnesstund och de juridiska frågorna

från 43 770 kr

Vi hjälper er med allt, såväl begravning som minnesstund och de juridiska frågorna

 • Administration & Ceremonivärd
 • Kistläggning & Transport
 • Ekkista & Kistdekoration Liljor
 • Urna Frö, Annons & Program
 • Bouppteckning & Gravsten
 • Välj bland valfria tillval
Kyrklig begravning linköping

Kyrklig begravning i Östergötland

En kyrklig begravning hålls i kyrkan och leds av församlingens präst. Begravningsceremonin är utformad enligt svenska kyrkans ordning vilken har en delvis förutbestämd ordning av psalmer och tal från prästen. Lavendla Begravningsbyrå har lång erfarenhet av att ordna kyrkliga begravningar och hjälper er med allt vad det innebär.

Välkommen att boka kyrklig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå.

Lavendla-begravningsbyrå-skogsdunge-och-horisont

Borgerlig begravning i Östergötland

Vi på Lavendla hjälper också till att ordna borgerlig begravning i något av de begravningskapell som tillhandahålls kostnadsfritt. Till skillnad från en kyrklig begravning, har en borgerlig begravning normalt inte någon religiös koppling. Det står alltså anhöriga fritt att själva utforma ceremonin i enlighet med den avlidnes vilja. Lavendla Begravningsbyrå har lång erfarenhet av borgerliga begravningar. Ta gärna hjälp av oss om ni har några frågor.

Välkommen att boka borgerlig begravning hos Lavendla Begravningsbyrå

Minneslund Lavendla Begravningsbyrå

Begravning utan ceremoni

Vi på Lavendla Begravningsbyrå hjälper även er som önskar ordna en begravning utan ceremoni. Av någon anledning kanske man önskar skjuta på ceremonin framåt i tiden, eller så vill man helt enkelt inte ha någon ceremoni. Vi tar hand om den avlidne och gör kistläggning, för att sedan transportera denne till krematoriet. Gravsättning sker sedan enligt önskemål, vanligtvis i minneslund eller urngrav. Det är också vanligt att man önskar sprida askan i vatten eller natur.