Foto: akejohan
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: akejohan

Landskyrkan

3.3 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Landskyrkan tillhör Alingsås pastorat och ligger i Alingsås

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 140 sittplatser
  • Handikappanpassad byggnad
  • Toalett
  • Teleslinga

Visa stor karta

Omdömen för Landskyrkan

3.3 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

akejohan 2014-01-29
Alingsås landskyrka har sitt ursprung i 1200-talet, men den nuvarande kyrkan är huvudsakligen uppförd 1760-65 och 1824. Tornet byggdes 1831. Tyvärr var kyrkan låst vid mitt besök.
Läs mer Läs mindre
Carl-Johan Ivarsson 2012-03-08
Gav ett blekt och slitet intryck. Ligger närmaste granne med Pingstkyrkan.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn 2010-04-18
Tunnvalvstaket är målat med moln och änglar av boråskonstnären Nils Åvall. Kyrkorummet ger ett lugnt och harmoniskt intryck med rena linjer och återhållen färgskala. Thorvaldsens Kristusskulptur i koret och mycket vitt och guld.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

karin wold lavendla begravningsbyrå
Karin Wold
Läs mer om Karin
33420 Lavendla Jeanette Strömk1
Jeanette Ström
Läs mer om Jeanette