Foto: Stefan Leonardsson
Foto: Helena Mattisson
Foto: Helena Mattisson
Foto: Joakim Mattisson
Foto: Stefan Leonardsson

Ödenäs kyrka

3.3 i snittbetyg (4st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Ödenäs kyrka tillhör Alingsås pastorat och ligger i Alingsås

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 200 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Ödenäs kyrka

3.3 i snittbetyg (4st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

user 196384 2017-03-26
Trevliga möten och positiva personer. Fint församlingshem och härlig kyrka.
Läs mer Läs mindre
Joakim Mattisson 2015-05-17
Två tidigare träkyrkor föregick nuvarande stenkyrka, dels en från medeltiden och dels en från omkring 1700. Nuvarande kyrkobyggnad uppfördes 1840 efter ritningar av Fredrik Wilhelm Scholander. Kyrkan i sig var väl inget speciell, men jag gillade byn som hade många vackra hus.
Läs mer Läs mindre
Lyckodraken 2011-06-30
Ödenäs kyrka renoveras sommaren 2010. Gudstjänsterna och årets vägkyrka hålls i församlingshemmet. (via iKartor)
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn 2009-12-25
Kyrkan från tv-serien ´Hem till byn´. (Ovidkommande) Det usla betyget får den för att den utannonserades som vägkyrka med tider och allt i tidningen, vägskyltar som visade vägen till en kyrka som var låst och inte en människa på plats. Det var fler än vi som blev sura och inte blev det bättre av att man inte hörde av sig när vi skickade klagomål till Alingsås som är moderförsamlingen!
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

karin wold lavendla begravningsbyrå
Karin Wold
Läs mer om Karin
33420 Lavendla Jeanette Strömk1
Jeanette Ström
Läs mer om Jeanette