Foto: Carl-Johan Ivarsson
Foto: akejohan
Foto: akejohan
Förslövs kyrka Foto: Stefan Leonardsson
Förslövs kyrka Foto: Stefan Leonardsson
  1. Förslövs kyrka
  2. Förslövs kyrka

Förslövs kyrka

3.3 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Förslövs kyrka i Båstad

Förslövs kyrka tillhör Förslöv-Grevie församling och ligger i Båstad

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 325 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Förslövs kyrka

3.3 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Carl-Johan Ivarsson
Carl-Johan Ivarsson 2017-12-18
Kyrkorummet präglas helt av konstnären Per Siegårds (1887-1961) målning på altarväggen, ett fint exempel på hur 1900-talskonsten fått prägla ett äldre kyrkorum. Kyrkan uppfördes 1851 medan tornet är äldre. Kyrkan ligger högt och väl synligt i landskapet i utkanten av det lilla samhället Förslöv. Per Siegård har också skapat dopfunten.
Läs mer Läs mindre
akejohan
akejohan 2013-11-19
Förslövs kyrka uppfördes i mitten av 1800-talet. Tornet byggdes 1775 till en äldre kyrka. Kyrkan restaurerades grundligt 1951.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2010-06-15
Hela korväggen täcks av en frescomålning av Per Siegård som även gjort dopfunten av en gammal ekstock som hittades i en torvmosse. Den vackra dopljusstaken har gjorts av Christian Berg. Enkel och trevlig kyrka.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.