Foto: Carl-Johan Ivarsson
Foto: Carl-Johan Ivarsson
Foto: Carl-Johan Ivarsson
Foto: Carl-Johan Ivarsson

Hässleholmens kyrka

3.0 i snittbetyg (1st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Hässleholmens kyrka fungerar både som kyrka och församlingshem. Den ligger centralt placerad mellan Bodaskolan och Hässleholmens köpcentrum på Våglängdsgatan 3. I Hässleholmens kyrka frodas ekumeniken och är rik på människor från världens alla hörn. Vi firar gudstjänst varje söndag. Kyrkan rymmer 200 personer.

Hässleholmens kyrka tillhör Borås pastorat och ligger i Borås

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 200 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Hässleholmens kyrka

3.0 i snittbetyg (1st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Carl-Johan Ivarsson 2016-08-10
En kyrka i ett modernt område i Borås. En kyrktupp och en ovanlig klockstapel syns från utsidan. Vid mitt besök var kyrkan låst.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

karin wold lavendla begravningsbyrå
Karin Wold
Läs mer om Karin
33420 Lavendla Jeanette Strömk1
Jeanette Ström
Läs mer om Jeanette