Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn

Sandhults kyrka

3.5 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Sandhults kyrka tillhör Sandhult-Bredareds församling och ligger i Borås

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 400 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Sandhults kyrka

3.5 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

Barbro Thörn 2018-03-30
Spännande historia här, synd att den inte var öppen. Bl.a finns medeltida glasmålningar att se. Nuvarande kyrkan är byggd 1842.
Läs mer Läs mindre
user 60153 2013-11-14
Sandhults kyrka, som byggdes år 1842 på den ursprungliga kyrkans plats, är en vacker kyrka. Den är med sin utformning ett fint exempel på Karl-Johansstilen som gällde vid den tiden. Kyrkans ljusa interiör har stor rymd och upplevs, trots att det saknas takmålningar, som en varm och välkomnande kyrka. Det geografiskt höga läget utmed länsväg 180 förstärker intrycket av ´kyrkan mitt i byn´ !
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

karin wold lavendla begravningsbyrå
Karin Wold
Läs mer om Karin
33420 Lavendla Jeanette Strömk1
Jeanette Ström
Läs mer om Jeanette