Malungs kyrka Foto: Barbro Thörn
Malungs kyrka Foto: Barbro Thörn
Malungs kyrka Foto: Barbro Thörn
Malungs kyrka Foto: Stbls foto
Malungs kyrka Foto: akejohan
Malungs kyrka Foto: akejohan
 1. Malungs kyrka
 2. Malungs kyrka
 3. Malungs kyrka
 4. Malungs kyrka
 5. Malungs kyrka
 6. Malungs kyrka

Malungs kyrka

4.3 i snittbetyg (4st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Malungs kyrka i Malung-Sälen

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

 • 290 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Malungs kyrka

4.3 i snittbetyg (4st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Carl-Johan Ivarsson
Carl-Johan Ivarsson 2018-08-10
Har ett fantastiskt fint läge vid älven. Kyrkan är stor och rymlig som vanligt i Dalarnas stora socknar. Proportionerna är ovanliga eftersom västra korsarmen känns kort. Orgeln finns på läktaren i norr vilket är en ovanlig detalj.
Läs mer Läs mindre
Göran Furuland
Göran Furuland 2015-06-15
Vackert läge, vacker form, fylld av minnen!
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2013-10-13
Korskyrka som 1995 genomgick en grundlig inre restaurering vilket resulterade i ett stilrent och vackert kyrkorum. På predikstolen står en smidd ljusstake, påfallande lik ´tuppstaken´ från Leksand, som idag tillverkas där och har anor från 1600-talet. Tuppstaken är ju fylld av symboler; en tupp=vaksamhet, hjärta=kärlek, tre ljus=treenigheten, tolv löv=apostlarna, taggarna=Kristi törnekrona och de tio hålen=10 Guds bud. En så´n ljusstake vill jag ha! Kyrkan är helgad åt Sankt Olof som återfinns som en skulptur från 1300-talet.
Läs mer Läs mindre
akejohan
akejohan 2013-05-23
Malungs kyrka uppfördes troligtvis år 1365. Kyrkan byggdes om till korskyrka på 1700-talet. Kyrkan har restaurerats flera gånger, bl a på 90-talet.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

 • Välj dekoration bland över 200+ modeller
 • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

 • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
 • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.