Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Silvbergs kyrka Foto: Barbro Thörn
Silvbergs kyrka Foto: Barbro Thörn
  1. Silvbergs kyrka
  2. Silvbergs kyrka

Silvbergs kyrka

4.0 i snittbetyg (1st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Silvbergs kyrka i Säter

Silvbergs kyrka tillhör Säterbygdens församling och ligger i Säter

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 100 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Silvbergs kyrka

4.0 i snittbetyg (1st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2018-05-14
Inte så konstigt att den här kyrkan är populär som bröllopskyrka, hon ser ut som en bröllopskrokan. Skönt belägen på en grönskande och lummig ås ser hon ut som ett litet lustslott, den åttkantiga lilla kyrkan. Interiört har senaste renoveringen gjort underverk. Predikstolen i kombination med altaret mellan dubbla pelare. Här finns en dopfunt från 1500-talet och ett helgonskåp med S:t Erik - ett baltiskt 1400-talsarbete. Även omgivningarna är väl värda att besöka,
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.