Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Gesäters kyrka Foto: Barbro Thörn
Gesäters kyrka Foto: Barbro Thörn
  1. Gesäters kyrka
  2. Gesäters kyrka

Gesäters kyrka

5.0 i snittbetyg (1st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Gesäters kyrka i Dals-Ed

Gesäters kyrka tillhör Dals-Eds församling och ligger i Dals-Ed

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 150 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Gesäters kyrka

5.0 i snittbetyg (1st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2011-10-16
Träkyrka i korsform från 1795. Dopfunten i täljsten är från 1200-talet liksom en madonna som trots skador fortfarande är vacker att beskåda. Något vi dock inte kunde göra eftersom den inte står framme alltid. Altaruppsatsen är från 1730. I koret tre glasmålningar från 1954 av konstnären Erik Abrahamsson . En extra stjärna för bemötandet och det faktum att man gjorde sig stora besvär för att vi skulle få komma in och se kyrkan!
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.