Enebykyrkan Foto: Gert Ärnström
Enebykyrkan Foto: Gert Ärnström
  1. Enebykyrkan
  2. Enebykyrkan

Enebykyrkan

3.0 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Enebykyrkan i Danderyd

Enebykyrkan tillhör Danderyds församling och ligger i Danderyd

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 170 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Enebykyrkan

3.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Inger von Schmalensee
Inger von Schmalensee 2013-11-23
Enebykyrkan är en ekumenisk kyrka.Jag satt som kyrkopolitiker i Täby med i ekumeniska rådet Täby-Danderyd under 1990-talet ,när samarbetet växte fram med Svenska Missionskyrkan . Det blev ett mycket lyckat samarbete. Området växer med ny bebyggelse med bostäder och affärer och vårdcentral.
Läs mer Läs mindre
Gert Ärnström
Gert Ärnström 2012-01-03
I ett centrum under förvandling, ligger kyrkan nära människan och med en ekumenisk gemenskap med missinonskyrkan. Detta ger möjlighet till en nära och öppen dialog med de boende och handel. Ska bli spännande att se detta färdigt.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.