Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: akejohan
Ödeborgs kyrka Foto: akejohan
Ödeborgs kyrka Foto: akejohan
  1. Ödeborgs kyrka
  2. Ödeborgs kyrka

Ödeborgs kyrka

4.0 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Ödeborgs kyrka i Färgelanda

Ödeborgs kyrka tillhör Färgelanda församling och ligger i Färgelanda

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Visa stor karta

Omdömen för Ödeborgs kyrka

4.0 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2018-01-12
En av de i bruk varande äldsta medeltida kyrkorna i Dalsland. Tornet tillkom i början av 1770-talet.Här finns också en av de äldsta dalslandsfuntarna, gjord i täljsten före 1250. På väggen ovanför dopfunten finns en av de yngsta inventarierna - en trärelief från 1955 utförd av Erling Valldeby. En extra stjärna för det trevliga bemötandet!
Läs mer Läs mindre
akejohan
akejohan 2013-11-10
Ödeborgs kyrka uppfördes runt år 1200, men har byggts om under 1700-talet. Tornet byggdes år 1769. Sakristian byggdes vid en omfattande restaurering på 20-talet.
Läs mer Läs mindre
Carl-Johan Ivarsson
Carl-Johan Ivarsson 2012-10-12
Kraftigt kyrktorn som gör att kyrkan verkar lite oproportionerlig. Inredning från 1600- och 1700-talen. På kyrkogården vilar statsrådet Axel Rubbestad (bf), ökänd för sin sparsamhet.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.