Foto: akejohan
Foto: akejohan
Foto: akejohan
Övre Ulleruds kyrka Foto: Stefan Leonardsson
Övre Ulleruds kyrka Foto: Stefan Leonardsson
  1. Övre Ulleruds kyrka
  2. Övre Ulleruds kyrka

Övre Ulleruds kyrka

4.0 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Övre Ulleruds kyrka i Forshaga

Övre Ulleruds kyrka tillhör Forshaga-Munkfors församling och ligger i Forshaga

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 350 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Övre Ulleruds kyrka

4.0 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2017-12-22
Det här är en kyrka man blir glad i! Kändes trivsam och det fanns många vackra detaljer. De skulpterade figurerna i altaruppsatsen är gjorda av Isak Schullström.
Läs mer Läs mindre
akejohan
akejohan 2013-08-20
Den nuvarande kyrkan i Övre Ullerud byggdes 1727. Kyrkan fick sitt torn 1796. Kyrkan byggdes om i slutet av 1800-talet. I kyrkan finns en sevärd dopfunt som står på en medeltida stenskiva med runskrift - Vr 4 M.
Läs mer Läs mindre
Carl-Johan Ivarsson
Carl-Johan Ivarsson 2012-07-16
Övre Ulleruds kyrka har en ovanlig rymd. Kyrkan i sig har fina detaljer från 1700-talet och altaruppsats och predikstol är också från detta sekel som så ofta i Värmland. Dopfunten har runskrift vilket är en sällsynthet i landskapet.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.