Abrå kyrka Foto: Barbro Thörn
Abrå kyrka Foto: mafastrf
Abrå kyrka Foto: mafastrf
Abrå kyrka Foto: mafastrf
Abrå kyrka Foto: mafastrf
Abrå kyrka Foto: mafastrf
 1. Abrå kyrka
 2. Abrå kyrka
 3. Abrå kyrka
 4. Abrå kyrka
 5. Abrå kyrka
 6. Abrå kyrka

Abrå kyrka

4.7 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Abrå kyrka i Bollnäs

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

 • 450 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Abrå kyrka

4.7 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
akejohan
akejohan 2013-07-25
Arbrå kyrka uppfördes i början av 1500-talet. År 1635 eldhärjades kyrkan. I mitten av 1700-talet fick kyrkan sina korsarmar. År 1914 tog man fram 1500-talsmålningarna i koret.
Läs mer Läs mindre
Jan Erik Hallström
Jan Erik Hallström 2012-11-01
Sällsynt vacker kyrka men interiörerna i vitt och guld, och med det sköna fria läget vid den breda mäktiga älven Ljusnan.
Läs mer Läs mindre
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2011-10-19
Här är det vitt och guld som gäller! Vid vårt besök, då det var sommarkyrka/vägkyrka, var det konfirmander som skötte ruljangsen med den äran. De riktigt levde upp när de första besökarna för dagen kom. Så söta de var! Vid förnyat besök sommaren 2010 kom bilderna till. Predikstolen och dopstället är från 1780-talet är utförda av snickarmästare Backström, bildhuggare Samuel Huss och målaren Paul Hallberg. Vid dopaltaret hänger en mycket vacker textil på väggen, signerad K.E. vilket torde betyda Kerstin Ekengren.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

 • Välj dekoration bland över 200+ modeller
 • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

 • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
 • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.