Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Anderstorps kyrka Foto: Barbro Thörn
Anderstorps kyrka Foto: Barbro Thörn
  1. Anderstorps kyrka
  2. Anderstorps kyrka

Anderstorps kyrka

3.5 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Anderstorps kyrka i Gislaved

Anderstorps kyrka är en kyrka som ligger i Anderstorps församling i Gislaved kommun.

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 500 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Anderstorps kyrka

3.5 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2018-11-02
Om predikstolen i den här kyrkan är ett veritabelt smycke så finns det ett par saker som drar ner intrycket. Den fula altarprydnaden, där kristusfiguren mera liknar en skrak som torkar vingarna och de fula bänkdörrarna. Kyrkan byggdes 1856 men predikstolen, skulpturer som tidigare satt på trappräcket till densamma, golvuret och dopfunten kommer från den gamla kyrkan. Sven Morin som gjort predikstolen och skulpturerna gjorde även en del målningar som nu återfinns i vapenhuset. Bortsett från skönhetsfläckarna så räcker Morins fantastiska arbete gott och väl till ett bra betyg!
Läs mer Läs mindre
Gabriel Fjellander
Gabriel Fjellander 2010-03-03
En stor ´Tegnérlada´. Rätt kal inuti men i sig rätt trevlig. Fin orgel. Invändiga träarbeten från den gamla kyrkan, väldigt fina.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.