Kållerstads kyrka Foto: Tom Wollecki
Kållerstads kyrka Foto: Tom Wollecki
Kållerstads kyrka Foto: Tom Wollecki
Kållerstads kyrka Foto: Tom Wollecki
  1. Kållerstads kyrka
  2. Kållerstads kyrka
  3. Kållerstads kyrka
  4. Kållerstads kyrka

Kållerstads kyrka

3.0 i snittbetyg (1st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Kållerstads kyrka i Gislaved

Kållerstads kyrka tillhör Västbo Sankt Sigfrids församling och ligger i Gislaved

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 350 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Kållerstads kyrka

3.0 i snittbetyg (1st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Tom Wollecki
Tom Wollecki 2016-06-02
Kållerstads kyrka uppfördes 1856- 1858 och är en murad salskyrka av granit. Byggmästare var Johannes Bengtsson från Bökhult. Invigningen skedde 1861 av biskop Henrik Gustav Hultman. Fasaden är putsad och vitkalkad. Altartavla, Kristi förklaring, från 1867 av Sven Johansson från Karaby efter original av Fredric Westin. Altartavlans omfattning, nummertavlorna och sannolikt även predikstolen är utförda av snickaren Joel Spets i Sjöbo. En kyrkorgel med 11 stämmor byggdes 1877 av J Carlsson och Johannes Andersson i Långaryd. Kyrkan var vid mitt besök stängd.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.