Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Foto: Tom Wollecki
Reftele kyrka Foto: Stefan Leonardsson
Reftele kyrka Foto: Stefan Leonardsson
  1. Reftele kyrka
  2. Reftele kyrka

Reftele kyrka

2.7 i snittbetyg (3st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Reftele kyrka i Gislaved

Reftele kyrka tillhör Västbo Sankt Sigfrids församling och ligger i Gislaved

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 550 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Reftele kyrka

2.7 i snittbetyg (3st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2018-11-05
Det tycks som den här kyrkan sällan är öppen och när jag kom stod visserligen dörrarna öppna men det var en sångövning där inne och en anhörig till de som sjöng meddelade att det inte var läge att gå in i kyrkan.....
Läs mer Läs mindre
Tom Wollecki
Tom Wollecki 2016-10-09
Nuvarande kyrka är uppförd av byggm. Johan Wennberg efter ritningar av ark. Per Axel Nyström. Kyrkan invigdes 1839 av biskop Esaias Tegnér. Den nuvarande altartavlan är målad 1904 av Gottfrid Kallstenius. Dess motiv är Jesu möte med Maria utanför graven. Dopfunten av sandsten är troligen från 1100-talet. En brudkrona är från 1600-talet. Orgeln är byggd ursprungligen av E och C Söderling i Göteborg. Tillhörande orgelfasad är ritad 1843 av Carl Gustav Blom Carlsson. Kyrkan var vid mitt besök stängd.
Läs mer Läs mindre
Mårten Gustafsson
Mårten Gustafsson 2011-08-07
Orgel byggd av Johan Niclas Söderling 1844 - okänd 1878 - Hammarbergs 1917 – Lindegrens 1950
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.