Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: Barbro Thörn
Foto: akejohan
Kulltorps kyrka Foto: akejohan
Kulltorps kyrka Foto: akejohan
  1. Kulltorps kyrka
  2. Kulltorps kyrka

Kulltorps kyrka

3.0 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Kulltorps kyrka i Gnosjö

Kulltorps kyrka tillhör Kulltorps församling och ligger i Gnosjö

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 250 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Kulltorps kyrka

3.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se
Barbro Thörn
Barbro Thörn 2017-01-11
Hur kan man förstöra en kyrka så? Redan i vapenhuset blir man ju mörkrädd, väldigt lite ljus och något som jag uppfattade som byggnadsställningar, man var rädd att få något i huvudet.... Inne i kyrkan ska man bara titta uppåt, för där finns vackra takmålningar och glasmålningar i koret.Men bänkarna? Kanske sköna att sitta i, men de och pelarna under läktaren är alltför avvikande....Någon vidare information om kyrkan verkar heller inte vara möjligt att få fram. Dopfunten ska vara gjord både på 15- och 1700-talen, men den är väldigt lik de östgötska dopfuntarna från 1600-talet.
Läs mer Läs mindre
akejohan
akejohan 2013-09-02
Kulltorps kyrka uppfördes på 1100-talet. Kyrkans torn byggdes i slutet av 1600-talet. År 1802-03 förlängdes kyrkan och fick sitt nuvarande utseende. Kyrkan har målningar från 1600 och 1700-talet.
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Så beställer du blommor

  • Välj dekoration bland över 200+ modeller
  • Vår lokala florist levererar blommorna
Välj blommor här

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Om våra gravstenar

  • 9 granitsorter på över 170 olika modeller
  • Leverans och montering i hela Sverige
Hitta rätt gravsten här

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.