Foto: Joakim Mattisson
Foto: Joakim Mattisson

Grevegårdens kyrka

2.0 i snittbetyg (2st)

Veckoschema begravningstider

Klicka på en eller flera tider för att anmäla intresse. En intresseanmälan är endast preliminär. (Tiderna kan avvika vid högtider o dyl).

Beskrivning

Grevegårdens kyrka tillhör Tynnereds församling och ligger i Göteborg

Beskrivningen av platsen har inhämtats in från publika källor vid de tillfällen som denna dokumenterats. Informationen kan därför vara fel eller ha ändrats sedan dess. Om så är fallet, vänligen meddela oss på [email protected]

Information om platsen

  • 80 sittplatser

Visa stor karta

Omdömen för Grevegårdens kyrka

2.0 i snittbetyg (2st)
Omdömen hämtade från Kyrkokartan.se

S Dahlberg 2013-05-12
Kyrkan är inte snygg på något sätt men det ovala kyrkrummet är ganska mysigt och passar bra till barndop.
Läs mer Läs mindre
Joakim Mattisson 2012-06-26
Grevegårdens kyrka i vidrig 80tals-rosa-färg, byggdes 1992. Ligger i slutet av en villagata, ganska lummigt. Kyrkrummet är ovalt, vet inte riktigt vad jag tycker om det
Läs mer Läs mindre

Blommor till begravning

Ska du gå på begravning, eller kanske vill beställa blommor till en grav på kyrkogården? Vi hjälper dig gärna. Se vårt stora utbud av blommor, och beställ direkt till begravningen eller kyrkogården, vår florist sköter leveransen.

Gravstenar

Vi har ett stort utbud av gravstenar, i många olika färger och former. Våra gravstens-handläggare hjälper dig hitta en modell som passar just dig. Kanske rör det sig om en ny gravsten, eller en textkomplettering av en befintlig sten.

Våra lokala rådgivare hjälper dig

Vi vet att du har många frågor just nu. Vad kostar det, hur väljer jag plats, vem gör vad och vad måste jag göra själv? Vi hjälper dig genom den svåra tiden som en begravning innebär.

karin wold lavendla begravningsbyrå
Karin Wold
Läs mer om Karin
33420 Lavendla Jeanette Strömk1
Jeanette Ström
Läs mer om Jeanette